Életmód

Spárgás borjúragu

Könnyû nyári étel, egy kis Petrezselymes Ízbombával fûszerezve! Nyugodtan lehet a holnapi ebéd!

Hozzávalók 4-5 fő részére:






60 dkg borjúcomb
20 dkg spárga (konzerv vagy friss)
10 db kis rózsa brokkoli
1 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
5 dkg margarin
3 db Knorr Petrezselymes Ízbomba
1 tk  Delikát8 ételízesítő, fehérbors




Elkészítés:

A margarinon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a kockára vágott borjúhúst, ízesítjük Delkát8 ételízesítővel, fehérborssal, kevés víz (1-1.5 dl) hozzáadásával puhulásig pároljuk. Amennyiben friss spárgát használunk a fejeket távolítsuk el, vékonyan hámozzuk meg a spárgát és 3 cm-es darabokra vágva adjuk a húshoz. Ha konzerv spárgát használunk főzzük készre a húst, majd ekkor adjuk hozzá a darabolt spárgát, a tejszínt és a Knorr Petrezselymes Ízbombákat. Forraljuk össze, és a Delikát8-al ízesített vízzel leforrázott brokkoli rózsákkal és spárgafejekkel díszítsük. Rizzsel, burgonyapürével tálaljuk.







Fűszerezzünk! »


Honlap! »


Ismerd meg a termékeket! »



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése