Életmód

Spárgás borjúragu

Könnyû nyári étel, egy kis Petrezselymes Ízbombával fûszerezve! Nyugodtan lehet a holnapi ebéd!

Hozzávalók 4-5 fő részére:






60 dkg borjúcomb
20 dkg spárga (konzerv vagy friss)
10 db kis rózsa brokkoli
1 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
5 dkg margarin
3 db Knorr Petrezselymes Ízbomba
1 tk  Delikát8 ételízesítő, fehérbors




Elkészítés:

A margarinon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a kockára vágott borjúhúst, ízesítjük Delkát8 ételízesítővel, fehérborssal, kevés víz (1-1.5 dl) hozzáadásával puhulásig pároljuk. Amennyiben friss spárgát használunk a fejeket távolítsuk el, vékonyan hámozzuk meg a spárgát és 3 cm-es darabokra vágva adjuk a húshoz. Ha konzerv spárgát használunk főzzük készre a húst, majd ekkor adjuk hozzá a darabolt spárgát, a tejszínt és a Knorr Petrezselymes Ízbombákat. Forraljuk össze, és a Delikát8-al ízesített vízzel leforrázott brokkoli rózsákkal és spárgafejekkel díszítsük. Rizzsel, burgonyapürével tálaljuk.







Fűszerezzünk! »


Honlap! »


Ismerd meg a termékeket! »



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top