Életmód

Szabadítsd fel érzékeidet!

Nézz egy percre magadba, és gondold végig, mi az, ami igazán boldoggá tesz? Mi az, ami lázba hoz? Mi az, ami felpörget?

Itt a nyár a maga csodás színeivel, illataival, zenéivel, tájaival, hagyd elvarázsolni magad! Elérkezett az idő, hogy felszabadultan élvezd az életet. Próbálj meg mindent kizárni körülötted. Csak azokra a dolgokra koncentrálj, amivel örömet szerzel magadnak. Énekelj, táncolj, bulizz, öleld magadhoz a kedvesed, ússz egyet a hűs habokban!

Ugye, milyen jó lenne, ha ezek az érzések sokáig tartanának? Mivel járulhatsz még hozzá a jó hangulatodhoz? Hosszabítsd meg vibráló, izgalmas, új világodat!






Próbáld ki a Coccolino új öblítőit! A Napérlelte narancs öblítőkoncentrátum a Karib-tenger homokos tengerpartját, kék egét és frissítő levegőjét idézi fel selymesen lágy, üde narancsos illatával, vibráló színével. Az üde zöld pedig a Coccolino Dzsungel zöld öblítőkoncentrátum, amely az amazóniai őserdők buja növényzetét, harsogó állatait és hömpölygő folyóit idézi frissítően zöld, élénkítő hatású illatával. Ráadásul olyan új technológiával készültek, hogy fokozatosan engedik ki illatukat, mert egy különleges illatfelszabadító formulával rendelkeznek. Az illatot mozgás hatására még intenzívebben engedik ki, amitől a ruha minden egyes viselése igazi élménnyé válik.
Az öblítőben található mikroméretű illatkapszulák a ruhákra rakódnak öblítés közben, és amikor viseljük a ruhákat, széttöredeznek. Mozgás vagy dörzsölés hatására még intenzívebb illatélményt biztosítak.







Kapd magadra a legdivatosabb ruhád, és irány a táncparkett! Minél jobban élvezed a felszabadultság érzését, a Coccolino annál finomabb illatfelhővel borít be.
Engedd, hogy a Napérlelte narancs vagy a Dzsungel zöld friss illata megérintse az érzékeidet!


Színek és illatok! »

Ismerd meg az új Coccolinot! »

Látogass el a honlapra is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top