Életmód

Volt egyszer egy döntõ

Hogy melyik? Hát a focivilágbajnokság döntõje. Nem tudom, te hogy viselted a megpróbáltatásokat, de én azt hiszem, jelesre vizsgáztam. Akár pályázhatok a legjobb szurkolófeleség címre is.





Először is tudnod kell, hogy én könnyű helyzetben vagyok, hiszen nálunk 3:1 az arány, vagyis három pasival büszkélkedhetek, ők meg csak velem. Így nem volt kérdés, hogy az egyhónapos programunk a meccsek bűvöletében fog eltelni.
Készültem is rá keményen. Talán még jobban, mint a fiúk, akiknek valójában csak annyi volt a feladatuk, hogy kiírják egy papírra, hogy mikor melyik meccs közvetítése látható.

A bevásárlást én intéztem. Mindent megvettem, ami fontos lehet. Festéket a testfestéshez, szurkoló sálat a szurkoláshoz, sósmogyorót az izgalomhoz, és innivalót. Nálunk a sör nemigen fogy, hiszen a fiaim még kiskorúak, de azért a kedvesemnek ebből is betáraztam. A fiúknak pedig még extrém teljesítményű izzadásgátlót is vettem, hogy bátran vadulhassanak. Ők aztán nem kispályások. Minden helyzetre intenzív testmozgással reagálnak, vagyis ha úgy adódik, akár percenként felugrálnak.











Tudod, egy–egy szöglet, les, szabadrúgás is komoly stresszt jelent a férfiaknak, a gólokról nem is beszélve. De még a bírók szidásába is bele lehet izzadni, és akkor nálunk még ott van a gólünnep is. Szóval igazán fel kell készülni mindenre. 

Így nálunk minden meccset együtt szurkol végig a család, sőt néhány barátot is szívesen befogadunk szurkoló csapatunkba. A fiúk pedig ilyenkor nagyon büszkék rám, mert én nemcsak kiszolgálom a társaságot a meccsek előtt, de végig is izgulom velük a mérkőzéseket.







Hidd el, a férfiaknak nem az a fontos, hogy érts a focihoz, csak annyi, hogy légy érdeklődő. Nem kell tudnod, mi a lesszabály, csak te is sajnáld, amikor miatta a bíró nem adja meg a gólt. Nem kell ismerned a játékosokat, elég, ha megjegyzed a legjobb képű focistákat.

De ha igazán jó fej vagy, akkor mutasd meg nekik a www.rexonafans.com honlapot, ahol kialakíthatják a saját szurkolótáborukat, és ott ülhetnek a Rexona Stadion lelátóján.

Ha szerencsétek van, még egy digitális fényképezőgépet is nyerhettek vele, amivel azután már nem kötelező csak a focis élményeket megörökíteni, hanem rajta lehet minden közös családi szórakozás.


Teszteld le velünk a párod! »


Ismerd meg a Rexona Sport for Men idei újdonságait! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top