Életmód

Fogyni akarok!

Volt, hogy egy hétig csak káposztalevest ettem, de kipróbáltam az 500 kalóriás fogyókúrát is. Sanyargattam, és nem éreztem jól magam. Most, hogy a leadott kilók dupláját szedtem fel, úgy érzem, csak a WellnessCafe segíthet rajtam!





Mert ez az az oldal, ami üde színeivel, izgő-mozgó illusztrációival és kedvességével azonnal vidámabbá tette a napomat, amikor először rákattintottam a www.wellnesscafe.hu címre.
Rengeteg hasonló témájú oldallal találkoztam már, így azt azonnal észrevettem, hogy a WellnessCafén megannyi apró, de nagyon hasznos szolgáltatás lehet a segítségemre, ha fogyni szeretnék.
A BMI-kalkulátor mellett több, a diétázók számára akár minden nap használható számlálót találtam. Megtudtam, hogy nyolcórányi alvással vagy egy órányi takarítással hány kalóriát égethetek el, és a Bioritmus-kalkulátor segítségével előre láthattam azt is, mennyire lesznek kemény napjaim az elkövetkező időszakban.
Miután a kezdő és haladó futóknak egyaránt megalkotott Futás-kalkulátor segítségével összeállítottam 6 hétre szóló futástervemet, elkezdtem felfedezni, mit rejtenek a honlap Wellness, Mozgás és Diéták rovatai, mennyi hasznos dolgot takar a Tudás-tár, és milyen finomságokat találok a Recept-tárban.

Már csak az oldal által kínált Teljes állapotfelmérés és Online napló volt az, ami miatt furdalt a kíváncsiság. Bevallom, hogy – mivel más oldalakon rengeteg tesztet kitöltöttem már táplálkozásommal kapcsolatban – azt gondoltam, biztos nem fog tudni újat mutatni a WellnessCafe csapata.

Nem is sejtettem, hogy egy igen részletes, dietetikus szakértők által összeállított értékelést kapok, ha kitöltöm a Teljes állapotfelmérés tesztet, és megtudhatom, hogy az életmódomhoz, mozgási, étkezési szokásaimhoz mérten melyik diéta az, amivel igazán formába hozhatom magam.
Az értékelésben a 90 napos diétát javasolta nekem a WellnessCafe. Mivel már próbáltam ezt a fogyókúrás módszert, nagyon megörültem annak, hogy itt nem akármilyen 90 napos diétáról van szó! Mert ez igazából egy – dietetikus szakértők által – megreformált 90 napos program, ami sokkal jobban figyel arra, hogy a fogyókúra során az ember jól érezze magát a bőrében, és ne alakuljanak ki komolyabb betegségek a vitaminhiány miatt.

Az étrendemet a saját Heti menü összeállító szolgáltatás segítségével pillanatok alatt megterveztem – 2 hétre előre! Most, hogy túl vagyok az első héten, a tavalyi szoknyám is kezd tökéletesen jól állni, és sokkal jobban érzem magam. Elmúlt a kedvetlenségem, sokkal vidámabban ébredek reggelente! El is kezdtem vezetni az Online naplót, blogot írok, és nemsokára a fotóimat is feltöltöm majd!

Ha te sem találtál még rá arra a diétára, amivel csúcsformába hozhatod magad, bátran javaslom, hogy regisztrálj a WellnessCafén. És képzeld! A Nők Lapja Cafés regisztrációs adataidat, kedvenc felhasználónevedet az új oldalon is tudod használni! Találkozunk a diétázók Fórumában! Addig is – ahogy a WellnessCafe felszólít mindannyiónkat, akik fogyni akarnak – érezd jól magad!







 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top