Életmód

Gyógynövények testünk szolgálatában

Ismert táplálkozástudományi szakemberek véleménye szerint is a legjobb zsírégetõ a keserû narancs - zöld tea kivonat - koffein (Guarana) megfelelõ kombinációja,, ahogyan a 4.3.2.1 SLIM & FIT-et is összeállították.




Az egyik legelismertebb szakember Chris Aceto („Mindent amit a zsírégetésről tudni kell” című könyv szerzője) ezekről az anyagokról a következőképp vélekedik:
„A keserű narancs hatóanyaga nem kötődik a béta-1 és béta-2 adrenerg receptorokhoz a szimpatikus idegrendszerben, hanem leginkább a béta-3 receptorokra hat, amelyek úgy segítik a zsírégetést, hogy nem károsítják a szív és érrendszert, nem emelik a vérnyomást és a pulzust.

A zöld tea kivonata pedig egyik hatóanyagának (epigallokatechin-gallát, EGCG) köszönhetően szintén nagymértékben hozzájárul a zsírégetés sikeréhez.”
A 4.3.2.1 SLIM & FIT sikerének is ez a forrása. Ideális zsírégető kombináció, mellékhatások nélkül.


A 4.3.2.1 SLIM & FIT zsírégető formulája:

Keserű narancs: Kínai gyümölcs, melynek kivonata 6% szinefrint tartalmaz. Gyorsítja az anyagcserét, segíti a zsírégetést és az izomépítést. Az efedrinnel ellentétben nincs számottevő mellékhatása. Nem befolyásolja a központi idegrendszer működését, nem okoz idegességet, hangulatingadozást, gyorsabb szívverést vagy szívdobogást.

Zöld tea kivonat: Egészségvédő hatása évszázadok óta ismert, pozitívan befolyásolja az emésztő-, ideg-, szív-érrendszer működését, sikeresen száll szembe a szabadgyökökkel. A zöld tea kivonat termogenézis segítségével fokozza a szervezet által elégetett energia mennyiségét, melyben az elhasznált energia nagyobb része zsír.

Guarana: Brazil cserje, finomra őrölt magját használják. A növény vadon nő az Amazonas mellett, Dél-Amerika egyik legnépszerűbb tonizáló, élénkítő italát készítik belőle. Kétszer-háromszor annyi koffeint tartalmaz, mint a kávé.

Yunnan Tea: Tibetből származó teafajta, melynek kivonata zsírmobilizáló hatású, így segítve elő a testzsír elégetését.









A 4.3.2.1 SLIM & FIT méregtelenít és vizet hajt:


Édeskömény: Emésztést javító, méregtelenítő, szélhajtó és vízhajtó hatása miatt ismert és közkedvelt növény.

Zeller: A zeller Dél-Európából terjedt el. A görögök már a középkorban használták gyógyító erejéért. Azon felül, hogy megakadályozza testünk savasodását, a leghatásosabb méregtelenítő, vízhajtó és étvágycsökkentő növények egyike.

Árpa: A tradicionális gyógyászatban használják. Emésztést serkentő és méregtelenítő hatása miatt kedvelt növény.


A 4.3.2.1 SLIM & FIT tisztít és tonizál:

Cikória: A katángkóró (cikória) gyökér egyike azon növényi drogoknak, amelyeket már hosszú idő óta alkalmazunk az anyagcsere káros termékeinek kiküszöbölésére. Keserűanyagai révén élénkíti az emésztőnedvek termelődését, így tökéletesíti az emésztést. Az epeváladék elválasztásának serkentésén keresztül enyhe hashajtóként hat. A katángkóró gyökér inulinban gazdag (50 – 60%), ennek köszönheti vizelethajtó hatását.
Alkalmazzák még kávépótlóként, édességekben és számos élelmiszeripari termékben adalékanyagként.

Maté: A Maté tea a magyalfélék családjába tartozó, trópusi-szubtrópusi örökzöld növény. Dél-Amerikában őshonos cserje. A központi idegrendszerre koffeintartalmánál fogva serkentően hat. Magas C-vitamin tartalma van. Stresszoldó hatása is ismert. Enyhíti a különböző allergiás reakciókat. Fogyókúra esetén csökkenti az éhségérzetet és elősegíti a gyorsabb súlyvesztést.






A 4.3.2.1 SLIM & FIT fokozza az izomtónust:


Kola: Eredetileg egy Afrikában őshonos fa magja, újabban a növényt Nyugat-Indiában, Brazíliában és Javán is termesztik. Az izmokat és az idegeket stimulálja és gazdaságos működésre serkenti. Koffein és teobromin tartalma segíti a szervezetben a zsírok és szénhidrátok égését, a nitrogénét és a foszforét pedig csökkenti.


A 4.3.2.1 SLIM & FIT forgalmazója, a Goodwill Pharma minden munkatársa azon dolgozik, hogy minőségi termékeket jutasson el az egészségesebben élni kívánó emberek számára. Célunk az, hogy olyan gyógyszereket és táplálék kiegészítőket forgalmazzunk, amely az életminőséget javítja, és az élettartamot növeli. A Goodwill Pharma keresi a minőségi termékek forgalmazásának és gyártásának a lehetőségét. Folyamatosan kutatjuk az innovatív termékeket és gyógyászati megoldásokat.

A Goodwill Pharma-ról és termékeiről bővebb információért kattints ide! »







Még több információért látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top