Életmód

Hogyan, mit, mennyit?

A napi táplálkozási szokásainkat is érdemes megreformálni, és minél többször eszegetni, hogy az anyagcserénk „turbó fokozaton” mûködjön. A legtöbben nem esznek, és koplalással próbálnak fogyni.

A legtöbben ott rontják el, hogy nem esznek, és koplalással próbálnak fogyni. Egy fontos élettani dolgot viszont ilyenkor nem vesznek figyelembe.
A koplalás alatt a szervezet az összes bevitt kalóriát elraktározza a túlélés érdekében!








A megoldás a napi legalább ötszöri kisebb étkezés, amivel szinte becsapjuk a szervezetet, ő pedig mint valami kohó nekiáll a rajtunk elhelyezkedő felesleg elégetésének. Nagyon fontos a rendszeres folyadékfogyasztás, ami szintén fontos szerepet tölt be az anyagcserében, méregtelenítési folyamatokban.

Mozgás
Legalább heti három alkalommal célszerű bármilyen mozgást beiktatni az életünkbe. Lehet ez aerobik, konditerem, otthoni torna, vagy épp mozgás a szabadban. Bármi, ami egy kicsit is befolyásolhatja az általános közérzetünket és elégetheti a felesleges kalóriákat.






A megbízható fogyókúrás étrend-kiegészítő
Van ilyen, kérdezhetnénk joggal?

Igen van, a 4.3.2.1 SLIM & FIT!

A keserű narancs – zöld tea kivonat – Guarana meghatározott arányú keveréke a legjobb zsírégető kombináció. Ilyen készítmény a francia Arkopharma 4.3.2.1 SLIM & FIT itala és a 4.3.2.1 Day & Night kapszula, melyek Magyarországon OÉTI engedéllyel rendelkeznek. A 4.3.2.1-et messze a legjobb zsírégető készítménynek tartják, erről tanúskodnak az elégedett vásárlók levelei, amik a céghez nap, mint nap befutnak.

A 4.3.2.1 SLIM & FIT egy tökéletes készítmény azok számára, akiknek a zsírégetés mellett fontos a szervezetük méregtelenítése és tonizálása.






Még több információért látogass el a honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top