Életmód

Igaz vagy hamis, avagy megdöbbentõ vagy mulatságos?

Szeretnénk bemutatni pár étkezési „tévutat”, ami mindig megrökönyödést vált ki az emberekbõl!

1. A következők például tökéletes súlygyarapító táplálékok: tej, sajt, margarin, vaj, méz, müzli, cukrozott gabonapelyhek, túró rudi, virsli, párizsi, 100 %-os gyümölcslé és a diabetikus termékek nagy része!
Már látom is, hogy többen a fejükhöz kapnak: “De miért?” Akit érdekel, látogasson el 4.3.2.1 honlapra és szívesen kifejtem bővebben a szakértő rovatban.






2. A fogyókúrát sokan összekeverik a koplalással. Jönnek a kifogások: “…de én csak egy almát ettem meg egy kiflit… azt is délelőtt… de egyszerűen nem fogyok!”
Hol a hiba? A szervezet átáll egy “koplaló üzemmódra” és a bevitt kevéske táplálékot elraktározza a “rosszabb” időkre. Az anyagcsere lelassul, a bevitt táplálékból pedig szintén zsiradék lesz! 3 óránként rágcsálni kell valamit. Az anyagcsere így felgyorsul, és a kilók csak úgy röpülnek le. Bár furcsa dolog, de lényegében egyél többször és fogyj le!
„Nincs időm főzni!” Nem baj! Készíts rozskenyérből, csirkemell sonkából, zöldségekből kiadós szendvicset.
“Menzán vagyok!” Próbálj meg minél “natúrabb” dolgokat összeválogatni. Pl. párizsi pulykamell rizzsel vagy burgonyával és savanyúsággal.





3. Divatdiéták. Mi a baj velük? Abszolút egysíkúvá teszik a táplálkozást. Az egysíkú táplálkozás és az elégtelen fehérjebevitel miatt valóban fogyhat az ember, csak épp a fogyás nem a zsírból lesz, hanem a szervezet, mint valami kannibál, feléli az izomfehérjét és izomszövetet. “Miért baj az? Nekem mindegy csak fogyjak!” – mondhatják többen. Miért baj az, ha az izomszövet fogy? A test tónustalanná válik, a bőr megereszkedik, az esetleges narancsbőr még fokozottabbá válik. Optikailag rosszabb lesz a változás, mint amilyenek előtte voltunk. És mint tudjuk, inkább a tükörnek kell hinnünk, mint a mérlegnek…







4. Csodabogyók. Nincs tökéletes étrend-kiegészítő, ami 100 %-ban helyetted dolgozik. Olyan van, ami hihetetlenül hatékonyan támogatja a zsírégetést és nagyon komoly segítséget jelent. Ebből a legjobbak azok, amik keserű narancsot, zöld tea kivonatot és guaranat tartalmaznak. Miért? Mert ezek, mint valami kohó, fűtőanyagként használják fel a test zsírtartalékait.

Érdemes segítségül hívni egy olyan fogyasztó italt, mint a 4.3.2.1 SLIM & FIT, vagy a 4.3.2.1 Day & Nigh kapszulát, melyek csökkentik az étvágyat, zsírt égetnek és nem kell drasztikus diétát beállítani. Az ital fogyasztása napi minimum 1 liter folyadékbevitelt is jelent.







Még több információért látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top