Életmód

Vénusz Program – Hozd elõtérbe a nõi oldalad!

Egy kicsit megváltozott az életünk. Nõnek lenni ma nagyon más, mint egy pár évtizeddel ezelõtt. Sokan, erre csak akkor jövünk rá, amikor egy kész helyzet elõtt állunk, és küzdünk a megoldással.

Most arra biztatunk, hogy állj meg 2 percre a mindennapok rohanásában, és gondolkodj el egy kicsit.

Gondolkodj azon, hogy az a hozzáállás, amit kialakítottál magadban, az az életstílus, ahogy éled az életedet, milyen lehetőségeket és problémákat kódol bele életedbe.

Hosszú távon gondolkodni más, mint rövid távon. Ami rövid távon jó, az hosszú távon katasztrofális lehet, és fordítva. Igaz ez sok mindenre, de a pénzügyekben ez főleg nagyon könyörtelenül érvényesül. Ne feledd, ha Te nem számolsz pontosan, a bankszámlád még nagyon pontosan kihozza döntéseid eredményét hosszú távon.

Akarva-akaratlanul hozol döntéseket, aminek távlati hatásai vannak. Ha nem lépsz, már az is egy öntés. Arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy lehetőséged van lépni, lehetőséged van szeretnénk, hogy ezeket a döntéseidet tudatosítsd, figyelj magadra, és ne sodródj az élteddel.

A Vénusz Program, egy gondolkodásmód és egy pénzügyi konstrukció, ami abban segít, hogy jobban személyre szabhasd pénzügyeidet egy speciálisan női igényre kidolgozott pénzügyi termékkel.

A www.venuszprogram.hu  weboldalon találsz néhány szempontot ehhez a „munkához” és olvashatsz további részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top