Életmód

Húsvét után. Természetesen. Egészségesen.

Elmúlt a Húsvét, a tavasz lassan, de biztosan érkezik, és nyakunkon az áprilisi meghűlések veszélye is.

Hagyományosnak mondható, hogy a húsvéti időszakban hajlamosak vagyunk túlenni magunkat, nem feltétlenül a mennyiség, hanem a hétköznapokban szokatlan nehezebb ételeknek köszönhetően. A gyomor túltelítődik, még reggel is érezhető, hogy a szokásosnál nehezebb. Ugyanakkor a tavaszi változékony időjárás miatt könnyen megfázik az, aki nem elég szemfüles, hogy rétegesen öltözködjön – fel és le! – vagy esetleg nem elég erős a szervezete a már felhasznált vitaminkészletek hiánya miatt.


Mit tegyünk?

Nem véletlen, hogy nyaraláskor, teleléskor a szállodákban és panziókban gyümölcsleveket kínálnak a reggeli mellé. A gyümölcslevek köztudottan jó hatással vannak emésztésünkre is. Egyre több helyen kerül az asztalokra ebédkor és a vacsora mellé gyümölcslé.

Az uzsonnacsomagba akár egy-egy kisebb csomagolású, például 2 dl-es termék könnyen elrejthető. A gyerekek örömmel fogadják a finomságokat és szívesen fogyasztják el a csomag teljes tartalmát. A szabadtéri játékok alatt, kiránduláskor, esetleg ha rokon- vagy baráti látogatásra indul a család, útközben jól esik néhány korty, frissítő gyümölcslé.

Melyiket válasszam?

A gyümölcslevek fogyasztása nagymértékben segíti a természetes regenerálódást. Fontos, hogy a méreganyagok gyorsan és hatékonyan tisztuljanak ki szervezetünkből. Ehhez járulhatnak hozzá a 100%-os gyümölcslevekben található rostok, ásványi anyagok és természetes vitaminok. A C-vitamin hatásaival fontos társunkká ebben, ám akkor képes erre leghatékonyabban, ha természetes formában visszük be azt. Ha eddig nem is tettük, most fokozottan kell figyelnünk arra, hogy a választott termékek hozzáadott cukrot- és tartósítószert ne tartalmazzanak, ezáltal is elősegítve a felhalmozott méreganyagok mennyiségének csökkentését.

A MILD termékek csökkentett savtartalommal rendelkeznek, így az érzékenyebb gyomrúak is fogyaszthatják.

A hohes C gyümölcslevek nagy gondossággal, odafigyeléssel, 100%-os gyümölcstartalommal készülnek és természetes C-vitamint tartalmaznak azért, hogy mindannyiunk számára a lehető legmegfelelőbb és a lehető legjobb vitaminbevitelt és természetesen egészséges táplálékot nyújtsanak.


Természetesen. Egészségesen. hohesC

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top