Nyereményjátékok

Kinder Meglepetés – Eggyel több ok a játékra!

Kinder Meglepetés. Mindnyájunkban kellemes emlékeket idéz fel ez a két szó. A gyermekünkkel együtt töltött időt, a finom csokoládét, a felfedezés izgalmát és az örömteli játékot. Egy anyának a legfontosabb, hogy gyermekének mindenből a lehető legjobbat nyújtsa, és örömet szerezzen vele. A Kinder Meglepetés mindig jó választás, hiszen belsejében a lágy tejcsokoládé mellett, egy izgalmas játék is megbújik.

A Kinder Meglepetés örömet hoz a gyermekek és a szülők életébe azáltal, hogy élményt ad, játszani hív és felfedezésre ösztönöz. A Kinder Meglepetés játszva tanít, fejleszti a kézügyességet és a fantáziát, miközben összehozza a családot, hiszen szülők és gyermekek együtt játszanak. A Kinder Meglepetésben mindig ott rejtőznek a felfedezésre váró figurák, így közel száz féle játék vár, mely beindítja a képzeleted és játszani hív!

Kinder Meglepetés - Eggyel több ok a játékra!Minden, a Kinder Meglepetésbe kerülő játékot fokozott ellenőrzésnek vetnek alá, hogy a gyermekek minél biztonságosabban rakhassák össze és használhassák azokat.

A „Kinder év” mindig szeptemberben kezdődik, ilyenkor új meglepetéseket rejtenek a „tojások”. A meglepetés figurák két nagy csoportba oszthatóak: a fősorozatok, melyek kézzel festettek, és az alapsorozat összerakható játékai. A fősorozatok hazánkban 9-10 különféle figurából állnak. Idén szeptembertől a kézzel festett figurák közül a vidám Happy Hippo Fesztivál társulat tagjai találhatóak meg a Kinder Meglepetésben a sok más érdekes játék mellett.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top