Életmód

Csatlakozz a Zsírégető Klubhoz!

Elszánt, esetleg többszörösen újrakezdő fogyókúrázó vagy? Érdekel, miért is lehet fontos számodra, hogy életmód-váltásoddal egyidejűleg Klubunkhoz csatlakozz? Milyen előnyöket nyújt számodra a Klubtagság? Csupán annyit, hogy más fogyózókkal együtt karcsúsodhatsz, esetleg sikersztorikat olvashatsz?

Szó sincs róla, hogy mindössze ennyit kínálunk!

Jópár olyan weboldalt ismerünk, ahol naponta olvashatunk mások tartós vagy kevésbé tartós sikereiről a kilók elleni harcban. Akadnak, akik a sikertörténetek olvastán szinte megtáltosodva vetik bele magukat egy-egy igazán tutinak ígérkező diétába, majd hamar rájönnek: közel sem biztos, hogy náluk ugyanúgy bejön. Sikerélmény, bíztatás híján lelkesedésük is gyorsan alábbhagy, a hamis ígéretekkel kecsegtető honlapokat pedig aligha látogatják mégegyszer.

Csatlakozz a Zsírégető Klubhoz!

 

A Gastroyal zsiregetoklub.hu közösségi weboldala azonban néhány hónap alatt országos mozgalmat hozott létre. Egyre több új regisztrált tagja van, számuk az indulás óta folyamatosan emelkedik.

Csatlakozz a Zsírégető Klubhoz!A Zsírégető Klubban elérhető Magyarország új fogyókúrás étrendje, az ABC Fogyókúra Rendszer amelynek hatékonysága már többszörösen bizonyított. Mára elismert – sőt közjegyző által hitelesített -tény, hogy a tekintélyes szakmai team által kidolgozott módszer kivételesen hatékony, éhezés és szenvedés nélkül fogyaszt, akár palacsintával, pizzával, muffinnal, rántott csirkével is. Ezek ugyanis a Gastroyal saját fejlesztésű, forradalmi újdonsága, a Zsírégető Liszt felhasználásával készülnek, és nagyon finomak! Mindezek nem üres ígéretek, és nem csupán régebben csatlakozott klubtagjaink sikerei bizonyítják, hanem az is, hogy “Best of” programunk idén az ÁNTSZ és az OÉTI szakmai támogatását is elnyerte.

 

A Zsírégető Klub tagjainknak szóló kedvezmények

Ha Klubtagként regisztrálsz, különböző kedvezményeket vehetsz igénybe:

  • Bronz kártyás klubtagjaink 5%, 
  • Ezüst kártyás klubtagjaink 7%, 
  • Arany kártyás klubtagjaink számára pedig 10%

folyamatos és automatikus kedvezményt biztosít a Klub valamennyi, a www.zsiregetoklub.hu honlapon feltüntetett termék árából. Ezen felül pedig további meglepetéseket, valamint VIP kártyát is  kínálunk leghűségesebb Klubtagjaink számára.

 

Csatlakozz a Zsírégető Klubhoz!

 

Mi a Zsírégető Klub titka?

 

A válasz, hogy

  • ez a klub valóban Rólad szól

Kapcsolatunk klubtagjainkkal a leadandó kilók számától függetlenül

  • személyes,
  •  támogató,
  •  folyamatosan inspiráló, 
  • szakmai segítséget nyújtó.

Nálunk

  • közösségben fogyhatsz,
  • számtalan barátot találhatsz,
  • interaktív naplót vezethetsz,
  • igényeidnek megfelelő szakmai segítséget kaphatsz.

 

A Zsírégető Klub táplálkozási szakértői által nyújtott szakmai támogatás is a megkezdett fogyókúrád sikerességét – és nem utolsósorban tartósságát – hivatott erősíteni.

Csatlakozz a Zsírégető Klubhoz!

 

 

  • Nem csak ideális súlyod elérésére, de megtartására is komoly hangsúlyt fektetünk!

 

Ez a Klub ugyanakkor azokhoz is szól, akik fogyni ugyan nem szeretnének, ám egészségük megőrzése kiemelt szerepet tölt be az életmódjukban.

 

  • Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a hosszú távú egészségmegőrzésre!

 

Oldalainkon megrendelhető fogyókúrás és egészségmegőrző étrendek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, amit napirendjébe könnyedén beépíthet.

 

Csatlakozz tehát bátran, hiszen a Gastroyal Zsírégető Klub tagjaként sokat nyerhetsz, és csupán a kilóidból veszíthetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top