Életmód

3 meglepő tipp az egészséges étkezéshez

Úgy érzed, hogy egészségesen táplálkozni bonyolult? Dehogy! Néhány egészen egyszerű változtatás az étrendeden, és máris jelentkezik az eredmény!

Tudd, hogy milyen húst eszel! Nyugi, nem neked kell levadászni az alapanyagot a vacsorához, de azért nem árt, ha az ismeretlen összetételű mirelit húspogácsák, szalámik és felvágottak helyett inkább valami olyasmi kerül a tányérodra, amiről pontosan tudod, hogy hogy nézett ki, amikor még szaladgált. Egy finom, roston sült, sovány hússzelettel nem veszel magadhoz felesleges adalékanyagokat.

Dolgozz meg a vacsiért! Bármennyire is utálsz főzni, ha friss és egészséges ételt szeretnél enni, akkor bizony kénytelen leszel pár percet a konyhapultnál tölteni. Ne félj, a receptkönyvek és az internetes gasztro-oldalak roskadoznak a legfeljebb fél óra alatt elkészíthető ételektől, és így legalább pontosan tudni fogod, mi is került a fazékba.

Egyél egy fagyit! Méghozzá igazi, finom fagyit, ne valamilyen light ételpótlékot. Ez utóbbiaktól ugyanis csak még éhesebb leszel. Ha egy bödön light fagyi helyett inkább egy gombóc valódi olasz csodát választasz, sokkal elégedettebb leszel testileg és lelkileg – egy gombóctól pedig nem borul fel a diétád!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top