Életmód

Rossz napod van? Így töltődj fel 2 perc alatt!

Rossz napod van? Megmutatjuk, hogyan lehet azonnal több energiád!

Lehet, hogy egyszerűen csak nem aludtál eleget? Vagy olyan apróságok miatt érzed magad lelombozva, amelyekről nem is sejtetted, hogy fárasztanak (meglepő módon a kávéscsészéd mérete és az irodád berendezése is ide tartozhat)? Megmutatjuk, hogyan juthatsz egy pillanat alatt több energiához.

Lassan a kávéval! A legjobb persze az, ha nem vagy koffeinfüggő, de ha mégis, akkor próbáld meg egyenletes adagokban magadhoz venni a „serkentőt”. Pár óránként igyál meg egy kávét – de csak egy fél adagot! Ettől sokkal tovább leszel éber, mintha reggel felhajtanál egy óriási adag, méregerős feketét, ami feldob, majd ugyanilyen gyorsan „leejt”.

Növényt az irodába! Egy kutatás szerint azoknak, akik színes virágokkal teli vázát tartanak az irodai asztalukon, sokkal több kreatív ötletük támad, mint azoknak, akik növénymentes környezetben dolgoznak. Egy másik amerikai vizsgálat szerint azok a nők, akik növények közelében dolgoznak, általában kevésbé feszültek (furcsa módon, a férfiak körében nem mutatkozott ez az eltérés).

Fel a fejhallgatóval! Ha elfogy a munkakedved, hallgass zenét munka közben! Egy vizsgálat szerint a fejhallgatóval, a zene ritmusára dolgozók 10 százalékkal produktívabbak, mint a csendben ülők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top