Életmód

Új őrület: diszkófitnesz

Olyan fitnesztermet keresel, ahová a nap 24 órájában bármikor beeshetsz? Akkor a diszkófitneszklubokat neked találták ki!

Új őrület: Disco FitnessA New York-i Soul Cycle fitneszklub napi 24 órán keresztül a vendégek rendelkezésére áll, ám a megszokott fitnesztermi hangulat helyett egy night-clubban érezheti magát, aki ide betér.

DJ-pult, fényeffektusok, graffitivel díszített falak teszik tökéletessé a bulihangulatot. Az egyik edző szerint a koncepció az, hogy a fizikai kihívás mellett a lélek is feldobódjon: „Együtt bulizunk, ugyanúgy, mintha diszkóban lennénk – az edzés nemcsak a fizikai teljesítményről szól, hanem a közösségi élményről és a zenéről is.”

Az új trendnek Londonban is vannak hívei, az itteni diszkófitnesztermet Disco Health Clubnak hívják. Bár a napi 24 órán keresztül nyitva tartó edzőterem itthon sem ismeretlen, diszkóhangulatról azért egyelőre még korai beszélni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top