Életmód

Holnapra megforgatjuk az egész világot!

A sportkedvelők és a poénfalók táborába tartozók nem csalódtak: a hazai humorfelelősök, Galla Miklós vezetésével egy új - az elsőre talán furcsának tűnő, és természetesen politikamentes - sportot mutattak be.

Hányszor hallottad már, hogy a futás a leghatékonyabb út a fittséghez? Néha mégis úgy érzed, hogy mindez túl monoton? Tegnap végre eljött az alkalom, hogy megismerd az Amerikában már hatalmas rajongótáborral rendelkező új fitneszhullámot, a hátrafelé futást. A budapesti Gödörnél, a T-Home jóvoltából megrendezett Galla-gálának persze volt előzménye: a New-York-i Central Parkban több százan gyűlnek össze hétvégenként egy-egy közös hátrafelé mozgásra? Mindez egyébként nem meglepő, mert ez az egyik legjobb módszer a test karbantartásához.

Tegnap nem egyszerűen az alakformáló hátrafelé futással lehetett megismerkedni! A rekeszizmok edzése mellett az arcizmok is alaposan át lettek mozgatva! Az utóbbiért a szövegeivel sziporkázó humortréner, Galla Miklós volt a felelős. A Holló Színház előadásaiban vagy a Csinibaba filmkockáin feltűnő sztár ugyanis szabadidőruhát és futócipőt húzott, és így állt a hátrafelé futók élére (vagy háta mögé). A hátrafutó menethez persze rengetegen csatlakoztak!

A belváros szívében megrendezett ingyenes rendezvényen folyamatosan indultak a „flúgos” futamok. Az „élő visszatekerés”, azaz a Hátrafutás azt szimbolizálta, milyen az, amikor az IPTV távirányítójával tekerjük vissza az adás filmkockáit. Érdemes volt korán érkezni a helyszínre, hiszen a humorista szövegei és a Hátrafutás élménye mellett ajándékokat is kaptak az időben érkezők. A délutánt pedig a Galla Miklós nevével fémjelzett ’GM több mint 49’ zenekar zárta – természetesen a futásból átmentett fergeteges tempóban.

Pár hasznos tanács a Hátrafutást ezek után elkezdőknek:

1.    Lehet, hogy az első métereken bukdácsolni fogsz, de ne vedd túlságosan a szívedre. Minden kezdet nehéz, egy kis gyakorlás után sokkal magabiztosabb leszel.

2.    Ne törődj a furcsa tekintetekkel! Fordíts hátat nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top