Életmód

Ismét megmértük Mariannt – az eredmény: mínusz 14,5 kiló!

Falusi Mariann hazaérkezett az egyiptomi nyaralásból, ahol ugyan nem volt alkalma a Zsírégető Klub Best Of Prémium étrendjét enni, de dietetikus szakértőinktől aprólékosan kidolgozva megkapta a "forgatókönyvet", hogy mi mindent ehet az ott töltött két hét alatt.

“A Gastroyal Zsírégető Klub dietetikusai már az utazás előtt összeállították  a Best Of Prémium egésznapos étrend szabályait követve a nyaralásunk alatt is be -, illetve megtartó étrendet. Természetesen a szakmai csapat megoldást talált arra is, hogy a speciális alapanyagokat tartalmazó Extra Zsírégető Italmix-ről se keljen ebben a 10 napban lemondanom. Kenyeret, péksüteményt nem ettem ami a gyengém, sajnos nem tudtam magammal vinni a Zsírégető péksüteményekből. A cukros üdítőket pedig minden étkezésnél kihagytam. Őszintén szólva már alig vártam, hogy hazajöjjünk, és folytathassam a változatos diétát!”

A hazaérkezést követően ismét következett a szokásos mérlegelés. A hitelesített mérleg pontosan 14,5 kilóval mutatott kevesebbet, mint az induláskor!  Tehát a lazítós nyaralás alatt nemhogy hízott, nemhogy tartotta az addig elért súlyát, de még fogyott is! Ráadásul olyan kirobbanó formában van, hogy vidámsága, energiája átragad még a mellette álldogálókra is. Az edzőteremben, ahol ezúttal a mérése zajlott, felpattant a futópadra, és miközben négyes „gyors gyaloglás” fokozatra állította, fülig érő szájjal „menetelés közben”, lihegés nélkül folyt belőle a szó hosszú perceken át:

 

Ismét megmértük Mariannt - az eredmény: mínusz 14,5 kiló!

Mérhetetlenül büszke vagyok, hogy menetelnek le rólam a kilók! Tényleg olyan lazán és könnyedén, hogy néhány hete erről álmodni se mertem volna. Isteni volt Egyiptomban, a nagy nyári turné után ez az utazás már évek óta hagyomány a Pa-Dö-Dő csapatánál. Együtt megyünk mindannyian, tánckar, barátok, közeli munkatársaink egy 10-14 napos lazulásra. Ez volt az első, hogy alig vártam a hazaérkezést, mert annyira tele volt a hócipőm a saláta-hús-saláta-hús unalmas kettősével. Rájöttem, hogy a fogyókúrám eddig néhány hete alatt mennyire megszoktam azt a hihetetlen változatosságot, amit a napi hatszori étkezéssel a Best Of Prémium nyújt. Nincs olyan étel, amit ne szeretnék, kedvencem annál több, és ezek rettentően hiányoztak. Hát ezt se hittem volna soha, hogy egy fogyókúra után még vágyakozni is lehet! Az italok talán még jobban hiányoztak.

Akkor ezek után feltehetem a kérdést, amit az induláskor 125,9 kilós súlyod láttán is feltettem: hogy vagy, Mariann?

Köszönöm kérdésed, marha jól! Annyi energiám van, hogy az döbbenetes! Nem tudom, mikor éreztem magam ennyire csúcsformában!

Én akkor is ilyennek láttalak, amikor kezdted. Hatalmas volt benned az elszánás…

Ismét megmértük Mariannt - az eredmény: mínusz 14,5 kiló!Igen, de másfajta dolog az elhatározás, az elszántság energiája, meg más az, amikor az ember hetek alatt, megtapasztalva a saját bőrén, hogy mennyire működik, olyan szinten elkezd hinni valamiben, mint én az ABC Fogyókúra Rendszer hatékonyságában. Nagyon érdekes, hogy különböző fórumokon én rengeteget beszélek is erről, például Sebestyén Balázséknál, a Morning Showban, ahová kapok egy csomó levelet is, amire megígértem, hogy válaszolok. Eleinte csőstül dőltek a „Hajrá Mariann, én is veled jövök” levelek, aztán jöttek a „gondolkodós, szkeptikus” levelek, hogy az én fogyásom vajon lehetséges-e, most pedig elkezdtek érkezni a „kétségbe vonós, vádaskodós” levelek, amik képtelenségnek tartják a fogyásomat.

Nos, ezúton üzenem mindazoknak, akik ahelyett, hogy maguk is eljutnának az elhatározástól addig, hogy ők is belevágnak végre a fogyókúrájukba, ilyeneken filóznak: nincs gyomorgyűrűm, és soha nem is lesz, nem csináltattam zsírleszívást, és hasonlókat, nem eszem mellé semmiféle étrendkiegészítőt. Aki ezt gondolja, egyszerűen buta, mert nem képes átérezni, micsoda öröm, hogy mindez éppen ezek nélkül, simán megtörténik, csak annyival, hogy napi hatszor eszem, iszom a kedvenc italaimat, és azt hogy ennél nagyobb sikerélmény nem is létezik. Nem érzik, nem értik, hogy ez valóban egy életmódváltás kezdete, felismerése, felfedezése, ami hihetetlen örömöt és büszkeséget okoz.

Ismét megmértük Mariannt - az eredmény: mínusz 14,5 kiló!A közérzetedben milyen változásokat érzékelsz?

Sokkal tempósabb, energikusabb vagyok, és mi tagadás, ezt szívesen mutogatom is, mert tényleg dagadok a büszkeségtől. Most már lejárt az idő, az első hónap, amikor akkora súllyal nem is volt tanácsos mozognom.

Másrészt Györgyi miatt, aki a kerekesszékben ülve nem is tud mozogni, be kellett bizonyítanunk, hogy az ABC mozgás nélkül is működik, és végre ő is belekezdett. Most már örömmel állok futópadra, ismét úszom, visszaálltam a jógára is.

Ismét megmértük Mariannt - az eredmény: mínusz 14,5 kiló!Ruháidon mit érzékelsz?

Rám jönnek olyan holmik, amikre 4-5 éve ránézni se mertem, nemhogy fölpróbálni. Ma felvettem ezt a farmert, ami még soha nem volt rajtam, mert nem jött fel. Már venni is úgy vettem, hogy „talán majd egyszer..”. Hát ez most van!

Úgy gondolom, a rosszindulatú támadásokat fel se kell venned.

Nem is teszem, én a két számmal kisebb nadrágot veszem fel!

Még csak nem is bánt, mert úgy gondolom, ezek a szurkapiszkák nem rólam állítanak ki szegénységi bizonyítványt…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top