Életmód

Happy Hours a Corvin Bevásárlóközpontban – ahol Önt örömmel látjuk!

És őszintén reméljük, ha egyszer megfordul nálunk, Ön is örömmel tér vissza hozzánk!

Méghozzá duplán is, hiszen 2010. november 24-étől minden szerdán, 16–20 óráig 5-20 százalék kedvezménnyel várják Önt a Corvin Bevásárlóközpont egyes üzletei, így akár már a karácsonyi roham előtt is kényelmesen és nem utolsósorban kedvezményesen vásárolhatók meg az ajándékok – amelyek díszcsomagolásáról (december 2-étől) természetesen a Corvin Bevásárlóközpont gondoskodik.

Az akciók hétről hétre változnak, érdemes figyelni a Happy Hours szóróanyagokat, amelyek nemcsak a komplexumon belül érhetők el, hanem a városszerte már jól ismert „sárga pólós fiúkon” keresztül is, akik a Corvin nyitása előtti héten is segítettek Budapest forgalmas pontjain többek között csomagcipelésben, esernyőtartásban mindazoknak, akik elfogadták az ő udvarias gesztusukat. Ugye már Ön is találkozott velük?

Happy Hours a Corvin Bevásárlóközpontban - ahol Önt örömmel látjuk!Ha még nem, akkor látogasson el hozzánk, és győződjön meg személyesen a „sárga pólósok” segítőkészségéről és az advent első vasárnapjától karácsonyi díszbe öltözött Corvinról, amelynek külső világításáról Párizs legismertebb sugárútja, a Champs-Élysées ünnepi díszítéséhez használt LED-függönyök gondoskodnak.

LED-ek nem csupán látványosak, hanem rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek és energiatakarékosak is, hiszen fogyasztásuk kevesebb, mint egy hajszárítóé. A bevásárlóközponton belüli ünnepi hangulatról pedig a 36 darab karácsonyfa gondoskodik, amelyek díszei között fahéjat, szegfűszeget és narancsot tartalmazó illatgömbök is megbújnak.

Látogasson el Ön is a Corvin Bevásárlóközpontba, és engedje, hogy minden érzékét áthassa az ünnepi hangulat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top