Életmód

Milyen állapotban van a bőröd?

Kenjünk mindenféle krémekkel, de nem tápláljuk belülről. Pedig a bőr kényes, minden meglátszik rajta és az idő múlásával egyre nehezebb visszaállítani szépségét.

A stressz, az egészségtelen életmód, a dohányzás és alkohol – mind károsítja a bőrünket. Persze sokan azt gondolják, hogy elég, ha mindennap arctisztítást végzünk és nappalra felkenünk valamilyen krémet, de sajnos ez nincs így. A kor előrehaladtával visszafordíthatatlan bőrproblémákkal is számolhatunk: kitágult hajszálerek, öregségi foltok, fénytelen bőr, ráncok.

Bőrvizsgálat 2 perc alatt
Kifejlesztettek egy ultrahangos bőrmérő készüléket, aminek a segítségével meg lehet állapítani, hogy kinek milyen állapotban van a bőre. A bőr szerkezetét és állapotát ultrahanggal vizsgálja, a bőr mélyebb rétegét, az irha- (más néven dermisz) réteget is megmutatja. További info itt!

A különböző bőrtípusokra szánt krémek nagyon hatásosak, de nem elég kívülről gondoskodni és harcolni az idővel. Fontos a folyadékfogyasztás és a különböző készítmények, amelyek javítják a bőr minőségét és szerkezetét, helyreállítják a bőr nedvességtartalmát és használatukkal a bőr sugárzóbbá válik.

A stressz és környezeti ártalom okozta bőröregedésre nagyon jó hatással vannak a kapszulába zárt természetes hatóanyagok és vitaminok. Használatukkal az arcbőr és a test egyéb részein a bőr sokkal puhább és rugalmasabb tapintású lesz. Javítják a bőr alapvető szerkezetét, minőségét, és nedvességtartalmát, míg az arckrémek és testápolók csak a bőr felszínén tudják kifejteni hatásukat.

Milyen állapotban van a bőröd?A készítmények szedésével változik a bőr a szerkezete: az elasztin- és kollagénrostok száma növekszik, javul a bőr nedvességtartalma, így a bőr puhább, simább, rugalmasabb lesz. Láthatóan csökkentik a finom vonalakat és ráncokat, kitágult hajszálereket, öregségi foltokat, miközben javul a bőr minősége és nedvességének egyensúlya nemcsak az arcon, az egész testen.

 
www.imedeen.hu
www.imedeen.hu
 
www.pharma-herb.com
www.pharma-herb.com

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top