Életmód

Két kilót hízik, aki férjhez megy?

Közös programok, közös ágy, közös gyerek, közös ház, közös kassza. De vajon mivel kell még számolni a párkapcsolatok kialakításakor?
Még több olvasnivaló szerelemről, párkapcsolatról és szexről a Nők Lapja Psziché oldalán!

Szerelem -2 osztályzat
A texasi egyetem kutatói szerint a tinilányoknak átlagosan két jeggyel romlik a teljesítményük, amikor szerelmesek lesznek. Míg azoknak, akik egyedül maradnak iskolaidőben, javul az osztályzatuk. A fiúk lelkesedése is csökken, de a jegyeik nem romlanak, ugyanis a felmérések alapján kiderült, ők nem tartják annyira fontosnak a középiskolai kapcsolatokat.

Két kilót hízik, aki férjhez megy?Házasság +2 kg
A friss házasok súlya, közös életük első két évében átlagosan 2 kg-mal gyarapszik. A szakemberek ezt azzal magyarázzák, hogy a frigyre lépést követően csökken a vágy a karcsúság megőrzésére.

Szülővé válás +9 óra házimunka hetente

Egy gyerektelen fiatal nő átlagosan hetente 22 óra házimunkát végez. Ebben benne van a bevásárlás és a csekkek befizetése is. Ám ezzel szemben egy kisgyermekes anyukának 31 órájába telik ugyanez a Maryland Egyetem tudósai szerint. A férfiak heti 21 órát töltenek a ház körüli teendőkkel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top