Életmód

Így feszesíti fenekét a Transformers sztárja

Rosie Huntigton-Whiteley már nemcsak a magazinokban, hanem a filmvásznon is bizonyítja, milyen kirobbanó formában van. Elárulta, milyen tuti gyakorlatokkal tartja feszesen a farizmait.

Így feszesíti fenekét a Transformers sztárjaRosie személyi edzője nemrég különleges, egyénre szabott, hasformáló edzéstervet ajánlott nekünk, most pedig elárulta, milyen a leghatékonyabb popsitorna. Ha megtanulod a szupermodell edzőjének egyébként egyszerű, otthon végezhető, fenékfeszesítő gyakorlatait, hamarosan olyan tónusos hátsóval rendelkezhetsz, mint Rosie, aki igazán méltó utódja Megan Foxnak az óriásrobotos akciófilmben. A sztáredző szerint egyébként az izmos fenék nemcsak jól néz ki, hanem alsótestünk mozgásszervi épségéhez is hozzájárul, hiszen stabilizálja a csípőt, azon keresztül pedig a térdeket.

Íme a gyakorlatok, amelyekkel a Transformers sztárja is sikeresen bekeményített:

1. Csípőhíd
Feküdj hanyatt a földre, hajlítsd be a térded, a lábfejed maradjon laposan a talajon. Tegyél egy labdát a térdeid közé és szorítsd. Emeld fel a sarkad, majd a csípőd, hogy a vállaid és a térded egyenes vonalban legyenek. Tartsd ezt a pozíciót egy percig. Kezdetben ismételd kétszer, később háromszor, majd négyszer.

Így feszesíti fenekét a Transformers sztárja2. Izometrikus kitörés
Lépj előre a jobb lábaddal. Ereszkedj le a csípőddel addig, míg mindkét térded 90 fokot zár be úgy, hogy a bal térded csak néhány centire van a talajtól. Tartsd ezt a testhelyzetet egy percig, majd váltsd a lábaidat, a bal legyen elöl, és ismételj. Kezdetben a kezed legyen a csípődön, később, nehezítésképpen tarts súlyokat.

3. Bolgár guggolás
Álló helyzetben az egyik lábfejed körülbelül két lábfejnyi távolságra legyen a másiktól. Hajlítsd be a térded, és ereszkedj le olyan mélyre, amilyenre csak tudsz. Tartsd ki néhány másodpercig, aztán nyomd vissza magad. Végezz 10-15 ismétlést, aztán váltott lábbal ismételd a gyakorlatot. Kettő-négyszer ismételd a sorozatot.

Rosie, aki a filmezés előtt inkább fehérneműmodellként tündökölt, az ezerszer hallott „igyál rengeteg vizet” tippet is bedobta. Hogy meglegyen a napi két-három liter, nagyobb palackokat tölt tele, amelyek estére észrevétlenül ki is ürülnek. „Gondoskodj róla, hogy mindig elérhető helyen legyen a vizespalackod: útközben a kocsiban, vagy éppen reggel az ágyad mellett” – tanácsolja a modell-színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top