Életmód

Ráncvasaló – ez Brad Pitt és Nicole Kidman kortalanságának titka?

Most már mi is tudjuk, mit használnak a hollywoodi sztárok fiatalságuk megőrzésére. A ráncsimító csodakütyü nálunk csak hálózatos értékesítésben kapható. Feltéve, hogy hiszünk benne, és van rá kilencvenkilencezer forintunk.

Állítólag a sztárok kedvence – és egyben szépségük titka – a kis kozmetikai gép, amelyet Brad Pitt csak ráncvasalónak hív, Nicole Kidman pedig vörös szőnyeges megjelenései előtt vet be rendszeresen. Az ő pénztárcájuknak biztos kisebb megterhelés a közel százezer forintnyi összeg, amibe a kis csodakütyü és a hozzá tartozó krémek kerülnek. Sőt ha azt vesszük, hogy az arcuk a munkaeszközük, ez a legkevesebb.

Kiderült Brad Pitt és Nicole Kidman kortalanságának titka?
Kiderült Brad Pitt és Nicole Kidman kortalanságának titka?

 

Kiderült Brad Pitt és Nicole Kidman kortalanságának titka?A kis szerkentyű leginkább egy villanyborotvához hasonlít, a penge helyén egy fémlapocskával. A gép működésének az a lényege, hogy elektromos áram segítségével a krémek és zselék hatóanyagait sikeresebben juttatja a bőrbe. A tisztító, tonizáló és fiatalító kezelésekhez hasonlóan kisimítja a ráncokat, csökkenti a pórusok méretét, valamint segít megszabadulni a szem alatti táskáktól és foltoktól. A testen használva pedig csökkenti a narancsbőrt, feszesíti az integetőizmokat, és elhalványítja a visszereket.

A kozmetikai újdonság egyelőre csak üzletépítőkön keresztül kapható, igaz, a kiskereskedelmihez képest akár kedvezményes áron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top