Életmód

A Middleton lányok az anorexiások új példaképei

Katalin hercegnő és testvére, Pippa lett az anorexiás és bulimiás nők legújabb ideálja. Mindketten szépek, vékonyak, csak épp nem szabad túlzásba vinniük.

A Middleton lányok az anorexiások új pédaképeiEgyre gyakrabban emlegetik a Middleton lányokat példaképként az úgynevezett pro-ana honlapokon, amelyeket a különböző evészavarokban – ana, mint anorexiában, illetve a bulimiában – szenvedők látogatnak, hogy itt osszák meg egymással tapasztalataikat. Ezeken az oldalakon nemcsak ismerkednek, fórumoznak a kóros étkezési szokásokkal rendelkező emberek, de “motivációgyűjtés” céljából kirakják példaképeik fotóit is. Az elmúlt időszakban pedig egyre gyakrabban tűnnek fel itt a Middleton lányok, mint az irreálisan vékony testre áhítozó nők legújabb idoljai.

Katalin és Pippa is rendszeresen edzenek, a lesifotósok szinte heti rendszerességgel szállítják róluk a kocogás közben elkapott képeket, Pippa pedig nemrégiben egy triatlonversenyt is teljesített. A nővérek így inkább a testmozgásnak és az egészséges táplálkozásnak köszönhették vékony alakjukat, nem pedig az anorexiának vagy a bulimiának.

Azonban Katalinról a közelmúltban többször is megírták, hogy szigorú diétát követett az esküvője előtt, és ennek köszönhetően lett ennyire vékony. Lehet, hogy tényleg kezdi túlzásba vinni, ha már a köztudottan eltorzult testképpel rendelkező evészavarosok számára ő a követendő példa…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top