Életmód

Pornócsatornát indítanak az állatvédők

Meglehetősen újszerű módon szeretné eljuttatni üzeneteit a célközönséghez a PETA állatvédő szervezet.

Pornócsatornát indítanak az állatvédőkA PETA eddig sem riadt vissza a merész eszközök használatától az állatok védelme érdekében. Szőrmeviselés elleni kampányukban például jó néhány híresség – többek között Eva Mendes, Natalie Imbruglia, Pamela Anderson, Kim Basinger – meztelenre vetkőzött már a nemes cél érdekében.

Ezúttal azonban ennél is tovább mennek: a szervezet nemsokára saját internetes pornócsatornát indít. A látogatóknak nem kell majd fizetniük a felnőttfilmek megtekintéséért, viszont állatvédelemmel kapcsolatos hirdetéseket és – olykor horrorisztikus – ismeretterjesztő anyagokat vetítenek nekik két pikáns mozi között. Úgy vélik, hogy ily módon hatékonyan eljuttathatják majd üzeneteiket akár olyan emberekhez is, akikhez eddig még nem sikerült. 

A PETA szóvivője elmondta, hogy a pornócsatorna kínálatában rengeteg házipornó is szerepel majd, olyan párok felajánlásából, akik ezzel fejezik ki elkötelezettségüket az állatvédelem iránt.

A kezdeményezést máris élesen kritizálja a Real Women Against PETA (Valódi Nők a PETA Ellen) nevű feminista csoport, akik szerint a szervezet már nem először a női test tárgyiasításának eszközével él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top