Életmód

Mióta 120 kilót fogyott, nem kell a férfiaknak

120 kilós súlyfeleslegével együtt a férfiak érdeklődését is elveszítette a 44 éves nő.

A gyerekkora óta súlyproblémákkal küzdő Pauline Allen másfél évvel ezelőtt már közel 200 kilót nyomott. A nő ekkor döntött úgy, hogy szigorú diétába kezd egészsége és vonzereje érdekében. 17 hónap leforgása alatt nagyjából 120 kilótól sikerült megszabadulnia, és bár jobban érzi magát a bőrében, a szerelmi élete tönkrement.

Pauline fogyása előtt...
Pauline fogyása előtt…

 

... és napjainkban
...és napjainkban

 

 Képek: dailymail.co.uk

 

„Mindig is kerestem az igazit és amikor nagydarab voltam, sokkal könnyebben felkeltettem a férfiak érdeklődését. Most, hogy 120 kilóval könnyebb vagyok és csak 80 kilót nyomok, jóval ritkábban hívnak randevúra – panaszkodott Pauline a Daily Mail-nek nyilatkozva. – Amikor kövér voltam, rengeteg csodálóm volt. Egyszer egy férfi egészen munkahelyemig követett, és ott hívott el randevúra, egy másik pedig az autóm szélvédőjén hagyta a telefonszámát.” A nő azt mondja, a férfiak korábban szívesen „etették”, nem egy közülük bevallotta, hogy egyszerűen szereti nézni, ahogy eszik.

Pauline leszögezte ugyanakkor, hogy szerelmi kudarcai ellenére sem szeretne visszahízni. „Nem adom fel! Még mindig van egy halvány esélyem arra, hogy megtaláljam a nagy Őt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top