Életmód

Szőrös kedvencével tért vissza a fehérneműmodell

Kiderült, hogy férjén és kisfián kívül egy harmadik pasi is van Miranda Kerr életében: Frankie, a yorkshire terrier. A modell most egy fehérnemű-fotózásra is magával vitt.

A népszerű fehérneműmárka karácsonyi prospektusát lapozgatva sok mindenen megakadhat majd az ember szeme: a több millió dolláros, gyémántokkal rakott melltartón, Miranda Kerr csodás alakján, és a modell édes kiskutyáján, Frankie-n is. Az ausztrál anyuka ugyanis kedvencét is magával vitte a nagy visszatérésre, első fehérnemű-fotózására az egyévnyi szülési szabadsága után.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

A kutyus valószínűleg a kifutóra nem megy majd, de a londoni ékszerészek közreműködésével készült, különleges fehérnemű ott is látható lesz nemsokára Mirandán. A türkizkék melltartót közel 3400 drágakő díszíti, köztük aranyfoglalatba helyezett, sárga és fehér gyémántokkal. Talán a nem mindennapi fehérneműnek is köszönhető, hogy Miranda munka közben így nyilatkozott: „Csodálatos volt kicsit kiszakadni, miután Flynn megszületett. De visszatértem a pörgésbe, és ez jó érzés.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top