Életmód

Brutális diétával készülnek a fehérnemű-bemutatóra

A Victoria’s Secret bemutatóján szerepelni hatalmas megtiszteltetés egy modellnek. Komolyan meg is kell azonban szenvedni érte.
Adriana Lima
Adriana Lima

A világ legjelentősebb fehérneműmárkája, a Victoria’s Secret minden év novemberében nagy költségvetésű, glamúros divatshow keretében mutatja be a legújabb kollekcióját. A bemutatón kizárólag a legtökéletesebb testű, élvonalbeli szupermodellek léphetnek kifutóra, számukra is kötelező azonban a három hónapos szigorú felkészülés, mely bizony nem csupán a koreográfia alapos betanulásából áll.

Adriana Lima, a Victoria’s Secret egyik „angyala”, aki 2000 óta képviseli a márkát, a brit Telegraph magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy augusztus óta személyi edző segítségével, minden nap keményen edz, az elmúlt három hétben már naponta két alkalommal.

Emellett táplálkozási szakértő irányítása alatt szigorúan diétázik, egyes étkezéseket nyár vége óta fehérjeturmixokkal, illetve tojásporból készült „fogásokkal” vált ki, és minden nap megiszik 3-4 liter vizet, valamint vitaminokat szed. A bemutatót megelőző 9 napban kizárólag csak fehérjeturmixot és vizet fogyaszthat, a kifutóra lépés előtt 12 órával pedig már semmit sem ehet vagy ihat majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top