Életmód

Házát is eladta a plasztikai műtétért

A szépség nemcsak szenvedéssel, hanem sokszor óriási lemondásokkal is jár. Van, aki képes konténerbe költözni azért, hogy előteremtse a pénzt a plasztikai műtétre.

Nem volt pénze a szépészeti beavatkozásra, ezért az ötvenéves Jayne Fenney úgy döntött, megválik kényelmes, háromszobás rochesteri házától, amelyet 120 ezer fontért (körülbelül 40 millió forintért) adott el.

Így most egy mobilkonténerben lakik, de állítja: a teste megérte az áldozatot: „Drasztikus döntésnek tűnhet, de ez volt a legjobb dolog, amit valaha tettem. Téglát és maltert cseréltem le egy olyan testre, amelyre mindig is vágytam. Egy fillért sem sajnálok. Ez az érzés megér tíz házat is.”

 
Jayne a fogyás előtt
Jayne a fogyás előtt
 
Jayne a fogyás után
Jayne a fogyás után
 
Jayne a plasztikai műtét után
Jayne a plasztikai műtét után

Jayne korábban hetvenkilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg, mégsem volt elégedett az elért eredménnyel, mert a fogyás következtében nagyon megereszkedett a bőre. A teljes testplasztikai operációsorozat azonban rendkívül sokba, mintegy 30 ezer fontba (több mint tízmillió forintba) került, mivel a teljes testbőrfeszesítés mellett felvarrták a karjait, a melleit és a combjait is.

„Először életemben bikinit is felvehetek” – nyilatkozta Jayne, aki már gyerekkora óta szenvedett a kövérsége miatt, és több mint 130 kilósan kezdett diétázni. „Ruhában jól néztem ki a fogyás után, de meztelenül egy 90 éves öregasszony nézett rám vissza a tükörből. Annyira megnyúlt a bőröm, hogy úgy festettem, mint egy leeresztett léggömb. Most végre büszke lehetek a testemre.”

A képeket elnézve érthető, ha a középkorú hölgyet nagyon zavarta a teste. Te hoznál ekkora áldozatot a szépségért?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top