Életmód

Jógának köszönheti bomba formáját Andie MacDowell

Nemcsak a testét, a lelkét is a jógával tartja karban Andie MacDowell, akit nála jóval fiatalabb nőtársai is megirigyelhetnek.

„A jóga a szentélyem, nem tudnék élni nélküle” – nyilatkozta nemrég Andie MacDowell az amerikai Yoga magazinnak. A színésznő elmondta, hogy 25 éve, a szülés után kezdett el jógázni, és azóta az életformájává vált: minden egyes nap igyekszik rászánni valamennyi időt. A Négy esküvő és egy temetés sztárja remekül tartja magát: erről legújabb címlapfotóját nézve sincs semmi kétség.

„A jóga mindenben segített. Segített a külsőmben, a kapcsolataimban, több önbizalmat adott, segített összpontosítani, jobb döntéseket hozni. Nem tudom, mihez kezdenék nélküle. Ez a menedékem” – mondta a színésznő, aki spirituálisan is fontosnak tartja a megtisztulást. Elmondta, hogy többször is végzett méregtelenítést az Ájurvéda szigorú előírásai szerint, különösen egy-egy forgatás után, amikor a stressztől nagyon kimerültnek érezte magát.

 
Adie a Yoga címlapján
Andie a Yoga címlapján
 
Lánya is büszke lehet a színésznőre
Lánya is büszke lehet a színésznőre

 Fotók: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top