Életmód

Divatba jön idén a kis mell

Aki kis melleket nyert a genetikai lottón, és eddig nem tette, most már ne is pumpáltassa fel! Legalábbis ha követni akarja az idei trendet.
A tetovált lány
A tetovált lány

Többszörösen is örülhetnek mostanában azok a kis mellű nők, akik eddig nem tudták, vagy épp eszük ágában sem volt mesterségesen nagyobbíttatni méreteiket. Nem csupán azért, mert nem kell aggódniuk a gyanús implantátumok miatt, de azért is, mert az erre vonatkozó trendelőrejelzések szerint 2012 számukra kedvező fordulatot hoz: újra trendi lesz a kis mell.

Az irányzatot már tavaly előrevetítette, hogy divatba jöttek a köldökig dekoltált ruhák, és ezzel együtt a kis keblek hangsúlyozása, lévén, hogy ezek a holmik kizárólag kis mellű nőkön mutatnak ízlésesen. A plasztikai sebészek szerint a Middleton lányokat övező felhajtás szintén a természetesség divatját erősíti, egyebek mellett mellméret tekintetében is.

Ha pedig mindez nem lenne elegendő érv: 2012 egyik legmeghatározóbb stílusikonja jó eséllyel A tetovált lány című film főhősnője, Lisbeth Salander, illetve az őt alakító Rooney Mara lesz, aki elég kis mellmérettel büszkélkedhet. A „büszkélkedés” tehát idén szó szerint értendő. Érintettek, tessék bátran csatlakozni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top