Életmód

Nincs vesztegetni való időd? Gyógyulj gyorsan!

Nátha, torokkaparás, amire még nem szednél gyógyszert? Ilyenkor vagy szipogsz tovább, idézgeted a régi mondást, "hogy a nátha gyógyszerrel vagy gyógyszer nélkül egy hét", esetleg nagymama háziszereihez nyúlsz. Miért nem próbálod ki a homeopátiát, főleg olyan vírusos betegségeknél, ahol az orvos pihenést rendel, de minél előbb szeretnél meggyógyulni?

Mindenki megtanulhatja alkalmazni a homeopátiát. Mit kell tenni? Egy torokgyulladásnál lényeges, hogy milyen a hangulatod, milyen ételekre vágysz, mi javít és mi ront az állapotodon. Ha nem te vagy beteg, gondold végig, mennyivel közelebb kerülsz ahhoz az emberhez, akit homeopataszemmel figyelsz! Végy egy darab papírt, írd le a tüneteket! 

Nincs vesztegetni való időd? Gyógyulj gyorsan!

 

Piros az arca, nyűgös. Málnaszerű a nyelve. Fényérzékeny a szeme. Izzad. Gyorsan felmegy a láza. Minden olyan hirtelen kezdődik. Ezt a sor tünetet hasonlítsuk össze a torokgyulladás szereinél található leírásokkal, és el is jutottál a BELLADONNA alapanyagig. A szedés gyakorisága és az ajánlott erősség szerepel a könyvekben, weboldalakon.

Kezdetben érdemes az egyes betegségekre orvosok által összeállított, úgynevezett komplex szereket alkalmazni. Mi is egy komplex szer? Például a torokgyulladásra legjobban bevált 9 homeopátiás szert egy tablettába sűrítik, így nem kell sokat gondolkodni a megfelelő tünetekhez rendelhető egyéni szeren. Van ilyen köhögésre, torokpanaszokra, stresszre, utazási hányingerre, náthára, influenzára is.

Immunerősítésre, alvászavarokra, menstruációs és klimaxos panaszokra is találunk szereket a homeopátia tárházában.

 

 

————————————————————————————————————————————

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

 

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 

gyógyszerészét!

————————————————————————————————————————————

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top