Életmód

10 dolog, amit tudni kell a férfiakról

Általában egy élet is kevés ahhoz, hogy a másik nemet igazán megismerjük. Mi most segítünk, hogy tisztában légy vele, ha már meghódítottad, hogyan tarthatod meg a nagy Őt.

1. A férfit nem lehet megváltoztatni. Ha már az elején nem működik a kapcsolat, hiába nagy a szerelem, nem fog működni később sem. Az összecsiszolódás csak egymáshoz passzoló felületek közt lehetséges. Apróbb változásokra is csak akkor lesz hajlandó, ha nagyon meg akar felelni.

2. Ideges lesz, ha azzal állsz elé: „Beszéljük meg.” Ez számára annyit jelent: „Nem felelsz meg nekem.” Ha mégis összegyűlt a keserűség benned, halmozd el pozitív megerősítésekkel, mielőtt ezeket megfogalmazod.

3. Sosem tudod megnyugtatni azzal, ha elkezded bizonygatni: nem baj, hogy nem volt képes helytállni az ágyban. Úgy tudja újra felépíteni az önbecsülését, ha látja rajtad, kétséged sincs afelől, hogy ez csak pillanatnyi üzemzavar volt. Keltsd fel újra a vágyát, és hagyd, hogy megint bizonyítson!

10 dolog, amit tudni kell a férfiakról4. Egy férfival egyértelműen kell közölni, mit szeretnél, nem fogja kitalálni a titkos vágyaidat, sérelmeidet. Az elején ez csak azért tűnik úgy, mert akkor még minden jó neked, amit csinál. Később már válogatósabb vagy, ő pedig ellustul a kapcsolatban.

5. Ha egy férfi éhes, előbb etesd meg! Különben ideges lesz, és csak az evésre tud gondolni. Amikor tele a hasa, lecsillapodik, és akár kenyérre is kenheted, sőt talán még beszélgetni is hajlandó lesz.

6. Döntsd el, kemény, férfias párt szeretnél, vagy megértő társat! Ha egy alfahímre van szükséged, ne várd tőle, hogy gyenge legyen (mármint amit ő gyengeségnek tart), és törődj bele, te sosem fogsz dönteni (csak ha nem veszi észre). És fordítva: ha nőiesebb lelkű kényeztetőre találtál, ne akarj belőle kemény macsót faragni.

7. Sosem lesz a barátnőd. Nem szeret napi apró-cseprő ügyekről részletesen beszélgetni. Ne omolj össze, ha hazaér, és egy nélküled töltött nap után azt mondja: vele nem történt semmi. Hagyd, hogy a kezébe vegye a távirányítót, és várd ki, míg megered a nyelve.

8. Tiszteld a férfiasságát! A férfiak világa a versengésről és a helyzetek gyors megoldásáról szól. A tiéd inkább a kooperációra épül, és sok a pepecselés benne. Ennek megfelelően viselkedik a két nem: a férfi odahajít, a nő elrendezget. A férfi észre sem veszi, hogy lecsöpögtette az abroszt, a nő érzékszervei ki vannak élezve erre. Ha tisztában vagyunk a különbözőségek okaival, könnyebb elfogadni is őket.

9. Idegesíti, ha manipulálják, valamit ráerőszakolnak, és csak azért sem engedelmeskedik. Úgy kell irányítani a dolgokat, hogy az ő fejéből pattanjon ki a nagy ötlet. Ilyenkor örülj, és ne jegyezd meg: „Jobban díjaztam volna, ha kiviszed a zoknit a szennyesbe!”

10. Ha időnként heves és agresszív dühkitöréseket produkál, az a hormonok miatt van. Ilyenkor ne rémülj meg, ne gubózz be, ne gondold, hogy veled van baja, és el akar hagyni! Hallgasd meg, és várj, míg eloszlik a tesztoszteron a fejéből.

10 dolog, amit tudni kell a férfiakrólCikkünk a Nők Lapja Psziché Párkapcsolat különszámában jelent meg.
A tartalomból:

  • Csernus Imre: Fájdalom nélkül nincs boldogság
  • Párban, mégis magányosan
  • Vágyak az ágyban – Mersz beszélni róluk?
  • Teszteld! Készen állsz a házasságra?
  • Miért lép félre a férfi?
  • Házasságleckék – nem csak kezdőknek
  • Ha a nőből anya lesz – mit érez a férfi?
  • Egyedülálló anya társat keres
  • Házassági szerződés – megéri megkötni?
  • Jó, ha a párod a legjobb barátod?

    Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top