Életmód

A szagrandi az új társkeresési trend

Lehet, hogy egy átizzadt póló vezet el életünk szerelméhez?

A szagrandi az új társkeresési trend Egy Atlantában élő, 25 éves rapper lány, Judith Prays új randimódszert fejlesztett ki, mellyel egyelőre nagyobb sikereket arat, mint a zenei életben. Abból kiindulva, hogy a szerelem csupán kémia, szaguk alapján igyekszik összehozni a párkeresőket.

A szagrandira jelentkezők egy-egy pólót kapnak, melyben legalább 3 éjszakát kell aludniuk, hogy lehetőleg átizzadják azt. Ezután egy műanyag zacskóban magukkal kell hozniuk a holmit a feromonpartira, ahol a szinglik kedvükre szagolgathatják egymás pólóit anélkül, hogy tudnák, melyik kihez tartozik. Miután a delikvens kiválasztotta a számára legszimpatikusabb szagot, bemutatják a póló tulajdonosának.

Az ötletgazda szerint ez a módszer kifejezetten romantikus, és egyébként sem az intellektuális vonzalom a legfontosabb egy kapcsolatban. A visszajelzések egyébként többnyire pozitívak, többen is beszámoltak arról, hogy a feromonpartin találták meg életük párját. Arról azonban nem szólnak a hírek, hogy Judith is párkapcsolatban él-e, és ha igen, ő is szag alapján választott-e partnert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top