Életmód

Te is küldted már rossz számra a szexi SMS-t?

SMS-ben olyasmit is leírunk sokszor, amit nem merünk kimondani. De igencsak kínos, ha ezek után nem a megfelelő címzettnek küldjük el…

Rossz számra küldjük a szexi SMS-tEgy Nagy-Britanniában készült felmérés szerint minden tizedik ember küldött már szexuális vagy más, intim tartalmú SMS-t véletlenül rossz telefonszámra – számolt be róla a Mashable.com.

A kutatás eredményei azt mutatták, hogy a férfiak nagyobb valószínűséggel rontják el a címzettet: negyedük küldött már szexi üzenetet olyasvalakinek, aki nem a partnere. A nők 16 százaléka járt hasonlóképpen. A férfiak 16 százaléka, míg nők 8 százaléka küldte a kínos SMS-t valamelyik családtagjának.

A felmérésből kiderült továbbá, hogy a nők szívesebben küldenek erotikus tartalmú SMS-eket, mint a pasik és ilyenkor olyasmiket is leírnak, amiket nem mernének kimondani – fokozottan kellemetlen tehát, ha nem az kapja meg az üzenetet, akinek szól.

Mindemellett állítólag a hangulatjeleknek is túlzottan nagy jelentőséget tulajdonítunk, az emberek 80 százaléka például rendszerint megszámolja, hogy hány csókjelet írt a másik fél az üzenet végére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top