Életmód

Két órán át mosták a macskát a mosógépben, de túlélte

Egy teljes mosási programon át hánykolódott a gép dobjába keveredett állat a Dél-afrikai Köztársaságban található Johannesburgban. A strapabíró cicus némi sokktól eltekintve jól van, a figyelmetlen gazdi meg arra hivatkozik, hogy ez mással is előfordulhat.

Két órán át mosták a macskát a mosógépben, de túlélteA 63 éves gazdi, Karin Bennett nyávogásra emlékeztető hangokat hallott a mosógép közeléből, ekkor kezdte keresni macskáját, Tabithát. Megnézte még a szomszédnál is, ahová a kalandozó kedvű macsek szívesen átlógott olykor.

Sehol sem találta, de közben lejárt a mosási program, ezért visszament a mosógéphez, ahol döbbentem látta, hogy Tabitha néz rá a mosógép üveges ajtaján keresztül. Az esetről beszámoló lap szerint több mint 1 óra 45 percen át mosta, centrifugálta szegény párát a gép.

Az állatot jelenleg állatorvos kezeli lehűlés és az elszenvedett sokk miatt, de más komolyabb sérülése csodával határos módon nem lett. A doki úgy fogalmazott Karinnek: a kilenc életéből hetet most biztosan elhasznált a macska.

„Ez bárkivel előfordulhat. Valószínűleg bebújt aludni a gépbe, és nem vettem észre” – mentegetőzött a gazdi egy helyi lapnak.

Szerencsére vannak más cicák, akiket jobb helyre vetett a sors, és a róluk készült cuki videóval kerülnek be a hírekbe – mint ez a babát simogató netes macskasztár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top