Életmód

Kávéját is majonézzel issza a majonézfüggő nő

Az asszony nem csupán eszi és issza, de szépítőszerként is használja a majonézt.
Philippa Garfield
Philippa Garfield

A Londonban élő Philippa Garfield nem csupán a sült krumplit mártogatja majonézbe, vagy épp salátákat, szendvicseket ízesít vele, de gyakorlatilag mindenre, amit csak elfogyaszt, előbb majonézt csorgat, beleértve többek között az egyébként más ízű mártással készült fogásokat, az édességeket, a leveseket, és ami főleg pfuj: a teát és a kávét.

A nő maga sem tudja felidézni, honnan és miből ered különös függősége, és esze ágában sincs orvoshoz fordulni, hogy kezeltesse azt. Saját bevallása szerint jól elvan így, arra persze fokozottan ügyel, hogy mindig legyen otthon elegendő – több polcot megtöltő – majonéz, és persze ha elmegy valahová, a táskájában is mindig visz magával egy-egy üveggel, szükség esetére.

Philippa ráadásul nemcsak szájon át fogyasztja a majonézt, de ezt használja hidratáló krém és sampon helyett is, ami elmondása szerint praktikus és olcsó megoldás. Bár tisztában van vele, hogy függőségének kikerülhetetlen velejárói a kellemetlen szaghatások, ezeket is büszkén vállalja. Igaz – talán nem egészen véletlenül – egyedül él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top