Életmód

Britney Spearsszé műttette magát egy pasi

A fiú tinédzserkora óta két dolgot szeretett volna leginkább: nővé válni, de még inkább hasonlítani bálványára, Britney Spearsre.
Kara Hays
Kara Hays

A 26 éves transzszexuális Kara Hays az elmúlt bő tíz évben nemátalakító és plasztikai műtétek sorozatán esett át, hogy nővé és Britney-hasonmássá válhasson. A metamorfózis eddig közel 72 000 dollárjába, azaz átszámítva nagyjából 17 millió forintjába került. „Ha rájössz, hogy nő vagy, aki férfitestbe született, át akarsz változni, hogy valóban úgy nézhess ki, mint egy nő. Őt mindig is nagyon erős nőnek láttam, akivel bárki szívesen randizna” – magyarázta egy riportban, hogy miért éppen Britney a példaképe.

A fiúból lett lány olyannyira azonosult imádottjával, hogy amikor Britney mélyrepülésben volt, ő is összeomlott és a sztár példáját követve maga is kopaszra borotválta a fejét. Mint mondta, számára olyan volt ez, mint egyfajta állásfoglalás. „Úgy éreztem, hogy nem kerülhetek semmiféle botrányos szituációba, mert én magam vagyok a botrány” – fogalmazott.

A középiskola elvégzése után Kara Los Angelesbe ment színészetet tanulni, a lesifotósok pedig állítása szerint többször is összetévesztették az utcán Britney-vel, ami komoly megerősítés volt a számára. Később New Yorkba költözött és ott fejezte be tavaly színi tanulmányait. Jelenleg kommunikáció szakon tanul és színésznőként próbál érvényesülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top