Életmód

Telefonos alkalmazás segíti a melltartóvásárlást

A melltartóvásárlás sok nőnek kín, akinek nem pont 75 B a mérete. Ezen a problémán segít egy új telefonos alkalmazás.

Telefonos alkalmazás segíti a melltartóvásárlástÁllítólag a nők nyolcvan százaléka nem megfelelő méretű melltartót hord. A leggyakoribb hiba a vásárláskor, hogy túl nagy körméretet és túl kicsi kosárméretet vásárlunk. A Natori Bra App ezeket a hibákat szándékozza kiküszöbölni, amennyiben nemcsak a méret meghatározásában segít, hanem azt is megmondja, hogy milyen testalkathoz milyen alkalomra pontosan milyen fazonú melltartó lehet az ideális.

„A vásárlóim mindig azt kérdezik tőlem, hogy milyen az ideális melltartó, így azért fejlesztettem ki ezt az alkalmazást, hogy segítsek a nőknek abban, hogy jól érezzék magukat és a lehető legjobban nézzenek ki. Egy jól illeszkedő és tartó melltartó sokkal vékonyabbnak mutatja a viselőjét, és a ruhák is szebben esnek felette. Mostantól ezeknek az előnyöknek minden nő részese lehet” – mondta Josie Natori, a cég ügyvezető igazgatója.                                                      

A Natori Bra App egyelőre csak iPhone-ra és iPad-re érhető el.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top