Életmód

Közlekedési bírság miatt fogyott le

A nő annyira el volt hízva, hogy már nem tudta becsatolni a biztonsági övét. Megbüntették, de ma már hálás érte.

A 31 éves Janette Colantonio tavaly tavasszal még 185 kilót nyomott. Súlyosan elhízott testén már képtelen volt áthúzni a biztonsági övet, így a szabályt megszegve anélkül vezetett. Egy nap azonban egy rendőr megállította és megbüntette a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

A nő saját bevallása szerint egy ideje már érezte, hogy muszáj lesz fogyókúráznia, a büntetés pedig az utolsó csepp volt a pohárban. Nem volt dühös a rendőrre, sokkal inkább elszégyellte magát és úgy döntött, életmódot vált. Egészséges diétába kezdett és beiratkozott egy edzőterembe. Azóta is hetente 5-6 alkalommal edz: leginkább erősíteni és zumbázni szeret. 

A fogyás előtt és után

A fogyás előtt és után

Forrás: WSFA 

 

Kitartásának köszönhetően 86 kilót adott le, így a testsúlya immár 100 kiló alá csökkent. „Hidd el, elkezdeni legnehezebb, aztán egyre könnyebben megy. Csak ne add fel!“- biztatta sorstársait egy amerikai tévécsatorna riportjában.

Nemrégiben Janette felkereste azt a rendőrt is, aki annak idején megbírságolta és megköszönte, hogy megadta neki végső lökést ahhoz, hogy jó irányban változtasson az életén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top