Életmód

Fogadd el, hogy nőből vagy!

Levertség, görcsök és nedves szivárgás odalent – jaj ne, már megint itt a havi rettenet? Nem könnyű átvészelni a menstruáció hetét, de ha küzdesz ellene, csak rosszabb lesz.

 

Jöhetnének most a szokásos fordulatok a nővé érésről, a havi megtisztulásról és ezer más női dologról, amiről szívesen hallgatunk ódákat – amikor éppen nem menstruálunk. Átélni a valóságot sokkal szürkébb, de nem indokolja, hogy a menzesz ideje alatt sebzett vadként bújjunk el a világ szeme elől, vagy úgy tegyünk, mintha semmi sem történne.

A menstruáció mindenkinél más és más. Ahány nő, annyiféle menzesz létezik ősidők óta. Van, aki jobban megszenvedi, mert intenzívebb a vérzése, még a feje is hasogat. Más szerencsésebb alkat, ezért kevésbé érzékeli a negatív hatásokat. Egy biztos: aki hónapról hónapra elfogadja a menzeszét, és nem túlesni akar rajta, hanem együtt él vele, kevésbé érzi meg a mindennapjaiban.

Fogadd el, hogy nőből vagy!

 

Ha ilyenkor megteremted magad körül azt a kényelmet, amelyben magabiztosnak érzed magad, akkor csak pár dologról kell lemondanod. Bungie-jumpingra nem érdemes vállalkoznod, de a biciklizés vagy egy kis tánc azért belefér. Az otthoni kényeztetésre pedig biztosan megvannak a magad praktikái. Gondoskodj a megfelelő védelemről, és sehol sem kell attól rettegned, hogy összesúgnak a hátad mögött a szoknyádon éktelenkedő folt miatt. És ha tökéletes kényelemre vágysz, érdemes kipróbálnod a Libresse Ultrát DryFast fedőréteggel.

A megújult Libresse Invisible egészségügyi betét mostantól Libresse Ultra néven nyújt nagyobb kényelmet. Már nemcsak jól illeszkedik a tested formájához, de a speciális DryFast nedvszívó réteg segítségével biztonságosabban vezeti el és zárja magába a nedvességet. Használata kényelmesebb és szárazabb érzést nyújt, a szárny perforált ragasztócsíkja pedig a fehérneműhöz való rögzítést könnyíti meg. Így minden adott, hogy kényelmesen érezd magad a bőrödben, akármerre is jársz, akármilyen napod is van. Nyugodtan elfogadhatod, hogy nőből vagy!

További információk!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top