Életmód

Marad a felhős hangulat

A nagy mínuszokat megússzuk a héten, de közben folyamatosan felhők takarják az eget. Vidítsuk magunkat friss levegővel és kellemes zenékkel!

Egyre kevesebbet látjuk a napotEzen a héten minden ismert praktikát bevethetünk a fényhiány ellen, mivel folyamatosan felhős időre számíthatunk kevés napsütéssel. Szerencsére legalább a nagy hidegek elmaradnak, a hét második felében alig csökkenhet 0 fok alá a hőmérséklet.

Hétfőn a Dunántúl nagy részén borítják felhők az eget, a Dunától keletre még nagyobb területen felszakadozik a felhőzet, a legtöbb napsütés az Alföldön valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 6 fok között alakul, míg a maximumok 7 és 13 fok között várhatók.

Szitálás, eső

Kedden már az ország nagy részén erősen felhős vagy borult időre van kilátás, de északkeleten, keleten még lehet kevés napsütésre számítani. Helyenként párás, foltokban ködös lesz a levegő, néhol szitálás is előfordulhat. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet, majd nappal 3-10 fokig melegedhet a levegő.

Szerdától egészen a hét végéig mindenhol felhős idő várható, néhol szitálás, jelentéktelen eső is lehet. A minimumok mínusz 1 és plusz 6, a maximumok 3–8 fok körül alakulhatnak. Vasárnap eső és zápor is várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top