Életmód

Megvan a tökéletes férfi

Igaz, a különböző életkorú nők számára mást és mást jelent a tökéletesség, de létezik, íme!

Létezik a tökéletes férfiEgy közel kétszázezer nő bevonásával készült felmérésből kiderült, hogy a tökéletes férfi igenis létezik, de a tökéletesség kritériumai életszakaszonként változnak.

A 18 és 24 év közötti nők számára a legfontosabb, hogy egy férfi jól nézzen ki, és a zene, filmek és könyvek terén hasonló legyen az ízlése, mint az övék.

25 és 34 éves kor között a fizikai vonzalom még mindig lényeges szempont, ugyanakkor e mellé belép az is, hogy a pasi mennyire ambiciózus, illetve alkalmas-e hosszú távú partnernek. A szexuális kompatibilitás is ebben az életkorban a leglényegesebb.

A 35 és 44 év közötti nők szemében a tökéletes férfi felelősségteljes, jó modorú és  legalább öt évvel idősebb náluk.

45 és 54 éves kor között a nők legfőképpen az anyagi és érzelmi biztonságot keresik a férfiakban. Ugyanakkor erre a korcsoportra jellemző az is, hogy legalább öt évvel fiatalabb partnert szeretnének.

Az 55 év feletti nők tudják leginkább, hogy mit akarnak egy férfitól: a közös értékeket, az intelligenciát, a humorérzéket tartják a legimponálóbbnak, de döntő az is, hogy szexuális téren jól megértsék egymást a partnerükkel.

Szerinted mi az elsődleges? Mi az a három tulajdonság, ami nélkül nem gondolkodsz komoly partnerként valakiben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top