Életmód

Kamu a sokgyerekes celeb válása

Az amerikai Star magazin szerint tönkrement Tori Spelling házassága. A színésznőnek és férjének négy gyermeke van, a legidősebb sírógörcsöt kapott, amikor meglátta a Star címlapját.

A magazin szerint 300 millió dolláros vagyonon kell osztozkodnia férjével a Beverly Hills 90210 sorozat néhai szereplőjének. A már unalomig ismételt „névtelen forrás” arról számolt be a lapnak, hogy a pénz miatt valóságos háborúra lehet számítani Spelling válása során.
A mostanában inkább valóságshow-ban domborító Tori általában figyelmen kívül hagyja ezeket a címlapokat – miért is ne tenné, ha egyszer azért kap szerepeket tévéműsorokban, mert mindenhol a címlapokon van, és fordítva –, ám ezúttal kibukott, mivel fia meglátta a válásról szóló lapszámot a szupermarketben.

Kamu a sokgyerekes celeb válása

„Liam most tanul olvasni, és rettentően büszke, hogy mindent elolvas, amit csak lát. A Star magazin címlapja elrontotta ezt az időszakot számára. Nagyon köszönöm!” – írta blogján a színésznő, aki szerint kisfia percekig sírt, miután azt látta a lapokban, hogy szülei elválnak. „Azt kérdezgette a kocsiban, hogy apu tényleg elmegy? El kell döntenie, kinél akar maradni? Hogyan magyarázzam el egy gyereknek, hogy mindez csak a média hazugsága?!” – folytatta Spelling, aki cáfolja a válásáról szóló híreket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top