Életmód

Túl magas a bankköltsége? Van megoldás!

Éves szinten akár tízezres nagyságrendű összeg is megtakarítható a díjmentes számlavezetést kínáló bankszámlacsomagok igénybevételével - hívják fel a figyelmet piaci elemzők. Bár sokan korábban azért idegenkedtek a bankváltástól, mert az rengeteg utánajárással és adminisztrációval járt, mára a helyzet jelentősen megváltozott. Hogy lehet könnyen és gyorsan kedvező számlacsomagra váltani?

Sorszámhúzás, sorban állás, rengeteg adminisztráció, sok idő – néhány dolog azok közül, melyek korábban a banki ügyfelek többségét akadályozták abban, hogy meglévő banki kapcsolatuk helyett egy jóval kedvezőbb díjjal járó számlacsomagra váltsanak – hiszen a mai rohanó világban kinek van  ideje ezt a rengeteg adminisztrációt elintézni?

A helyzet – szerencsére – napjainkra előnyösen változott, a bankváltás többé nem egy sok idővel és ügyintézéssel járó folyamat, hiszen léteznek olyan pénzintézetek, melyek gyakorlatilag mindent elintéznek az ügyfél helyett. Az ajánlat kiválasztása, és a bankfiók egyetlen alkalommal történő felkeresése után akár kényelmesen hátra is lehet dőlni a székben, és azon gondolkodni, mire lenne érdemes költeni a nulla forintos számlavezetési díjnak köszönhetően megtakarított összeget.

Túl magas a bankköltsége? Van megoldás!

Hogyan működik a bankváltás? Amennyiben talált egy, az Ön számára kedvező ajánlatot, néhány kattintással időpontot foglalhat az Ön által legkényelmesebben elérhető bankfiókba, ahol várakoznia sem kell.  Mindössze a személyi igazolványára és a lakcímkártyájára van szükség, valamint két egyszerű nyomtatvány kitöltésére – melyek segítségével a következő havi jövedelme már új, jövedelem-feltétel nélkül is díjmentes számlavezetést kínáló bankszámlájára érkezik.

Mi történik a csoportos beszedési (villany, gáz, fűtésszámla, stb.) megbízásokkal? Új bankja elintézi Ön helyett a csoportos beszedési megbízásainak új számlájára történő átvitelét, a meglévő bankszámlaszáma alapján. Nincs szükség a szolgáltatókkal történő egyenkénti ügyintézésre – ezzel is időt spórolhat – a jó bankváltással pedig nem is olyan kis összeg takarítható meg. Ha kíváncsi rá, hogy néz ki a bankváltási folyamat néhány egyszerű lépés segítségével, és emellett még egy jó ajánlatot is szívesen venne, egyszerűen kattintson ide a részletes információkért.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top