Életmód

Foci mindenkinek!

Hétvégén folytatódik a több ezer ifjú labdarúgót mozgósító Telekom Labdarúgó Diákolimpia, amely nemcsak diákfociról szól.

Az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, 760 focicsapat 8500 játékosának részvételével zajló eseménysorozat igazi családi program: nemcsak a pályára lépő iskolások, hanem az őket kísérő tanárok, családtagok és a csapatokért szurkolók is válogathatnak a színes programok, ügyességi versenyek közül. A helyszíneken a meccseken kívül többek között dekázó bajnokság, különleges élményfotózás és sok más színes program várja az érdeklődőket, és ha szerencsénk van, az eseménysorozat nem hivatalos „arcaival”, Harsányi Leventével, Ganxsta Zolival és Nacsa Olivérrel is találkozhatunk, akik nemcsak szurkolnak, hanem a programokból is kiveszik részüket, hasznos tanácsokkal segítik a kis és nagyobbacska focistákat vagy éppenséggel a rajongókat.

Foci mindenkinek!

 

Mindezen túl más nemes célért is érdemes a meccsekre kilátogatni: a legtöbb szurkolót megmozgató iskolát a Telekom, a hazai labdarúgás elkötelezett támogatója értékes ajándékkal díjazza.

Az eseményekről bővebben a www.diaksport.eu/telekomfoci oldalon lehet olvasni, ahol a labdarúgó diákolimpián résztvevő csapatok, gyermekek, testnevelő tanárok, edzők, szülők és érdeklődők többek között a Telekom Labdarúgó Diákolimpia élő közvetítéseibe is beletekinthetnek valamint kreatív videoanyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak.

Foci mindenkinek!

 

Telekom Labdarúgó Diákolimpia, versenynaptár

 

Helyszín

Dátum

Kecskemét, Széktói Stadion

május 11-12.

Veszprém, Egyetemi stadion

május 11-12.

Székesfehérvár, Sóstói Stadion

május 11-12.

Siófok-Kiliti, Siófoki Bányász SE

május 11-12.

Budapest, Népliget (FTC)

május 12.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top