Életmód

Zsírtablettával hizlalják magukat az indiai nők

Az egykor a világ legszebb nőjének kikiáltott bollywoodi színésznőre szeretnének hasonlítani az indiai nők, ezért követnék a terhesség alatt elhízott szupersztár alakját – zsírtablettákkal.

Korábban azzal verte ki a biztosítékot a világhírű szépségkirálynő és színésznő Indiában, hogy szülés után bizony nem nyerte vissza – elég hamar – tökéletes alakját. Aishwarya Rai-nak egyszerűen nem tudták megbocsátani, hogy nem fogyott le a szülés után pár hét alatt, mint Victoria Beckham.

Zsírtablettával hízlalják magukat az indiai nők

Úgy tűnik, az áloméletet élő színésznőnek hazájában mégis óriási a hatása, hiszen a kilók ellenére most mégis vannak, akik rá akarnak hasonlítani, és irigylik az alakját. Sőt az indiai Vogue magazin kifejezetten a vékony alak ellenében azt írta, végre újra a kerek idomok reneszánszát éljük.

Olyannyira, hogy egyre több indiai nő már nem fogyitablettát keres a boltok polcain, hanem zsírtablettát, amitől hízni lehet. Persze az orvosok rögtön figyelmeztetnek is, hogy ezek a készítmények súlyos máj- vagy veseelégtelenséget okozhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top