Életmód

Zolee és a foci

Izgalmas meccseket követően véget ért a Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőinek eseménysorozata. A tornákon fociszeretetükről híres hazai sztárok is felbukkantak.

Az eseményen részt vevő sportolók és sportért rajongó hírességek között Ganxsta Zolee zenész-rapperrel visszatérő vendég volt, aki a Telekom Labdarúgó Diákolimpia egyik támogatójaként az elmúlt hetek hétvégéit az ifjú labdarúgók meccseinek megtekintésével töltötte. A műsorvezető két barátjával, Harsányi Levente műsorvezetővel és Nacsa Olivér humoristával népszerűsítette a több ezer diákfocistát megmozgató rendezvénysorozatot.

Zolee és a foci

–  A jégkorong mellett a futball, amiért rajongok. Szerintem minden egészséges fiúgyermek kell, hogy szeresse a focit, ez velem is így volt. Játszottam sokat, néztem és nézem is a meccseket. Köztudott rólam, hogy az argentin Boca Juniors elkötelezett szurkolója vagyok, ennek a testemen is viselem számos jelét. Ám most úgy látom, a magyar fociban is elindult egy folyamat, talán fel tud emelkedni egy magasabb szintre. Ehhez persze elengedhetetlen az utánpótlás – mondja Ganxsta Zolee, aki fellépései és a nemrég véget ért budapesti jégkorong világbajnokság magyar érdekeltségű meccsei mellett a Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőinek egyes helyszíneire is kilátogatott, ahol persze a kilátogató nézőket és fiatal játékosokat hasznos tanácsokkal szórakoztatta.

 Az idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom által közösen megrendezett ifjúsági labdarúgó tornák meccseit nagy érdeklődés kísérte, ahogy várhatóan a május végén kezdődő országos döntők hétvégi állomásain is hasonló fogadtatásban részesülnek a pályára lépő csapatok. A családi nappal egybe kötött meccsekre egyedül vagy ismerősökkel is érdemes kimenni.  Az eseményekkel kapcsolatban a www.diáksport.eu/telekomfoci oldalon lehet további információt találni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top