Életmód

Hideg idő lesz a héten

A héten többfelé várható eső, és a hőmérséklet is visszaesik: néhol 20 fok alatt maradnak a maximumok, szombaton a leghidegebb helyeken 3 fokig is csökkenhet a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Kedden északon alakulhat ki elszórtan zápor, másutt napos idő várható. A minimum-hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű, míg a maximumok 20 és 25 fok között alakulhatnak.
Szerdán északnyugaton várható a legtöbb napsütés, délen–délkeleten több helyen várható eső, zápor, zivatar, másutt csak elszórtan alakul ki csapadék. A zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul, napközben 17–22 fokig melegszik a levegő.

Szeles, esős idő vár ránk
 
Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, keleten több, nyugaton kevesebb helyen várható eső, zápor. A leghidegebb órákban 6–11 fok, a nappali maximumok értéke 16 és 21 fok között lehet.

Pénteken több helyen számíthatunk esőre, záporra. A minimum-hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Szombaton gomolyfelhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, elszórtan záporok is előfordulhatnak. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 9 fok között, a legmagasabb hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.
Vasárnap változóan felhős ég lesz a jellemző, többórás napsütéssel, elszórtan kialakuló záporokkal, zivatarokkal. A minimum-hőmérséklet 4 és 9 fok között, a nappali maximumok értéke 18 és 23 fok között valószínű.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top