Életmód

Egymásba szeretett a túlsúlyos és az anorexiás

Ilyen az, amikor az ellentétek valóban vonzzák egymást.

A 24 éves Lizzie anorexiája, míg a 28 éves Chris hatalmas túlsúlya miatt került be egy étkezési rendellenességek kezelésével foglalkozó klinikára tavaly nyáron. Egy tanácsadáson találkoztak. „Kezdetben egy kicsit féltem Christől. Nem tudtam megérteni, hogyan hízhat el valaki ennyire. Egy idő után azonban megismertem, hogy milyen ember lakozik odabenn” – mesélte Lizzie egy riportban.

Bár Chris kezdettől fogva gyönyörűnek találta Lizzie-t, nem hitte volna, hogy ő is megtetszhet neki, sőt úgy gondolta, hogy a lány legfeljebb csak kineveti. Végül egy közös barátjuk világosította fel a férfit, hogy Lizzie nagyon is kedveli.

Egymásba szeretett a túlsúlyos és az anorexiás

Az elhatározás, hogy legyőzzék az étkezési zavaraikat, egyre közelebb hozta őket egymáshoz. Januárban kezdtek randevúzni, februárban pedig már el is jegyezték egymást. „Azért mentem be a klinikára, hogy fogyjak, és az életem szerelmével jöttem ki” – mondta Chris.

Lizzie azóta már egészséges súlyúra hízott, Chris pedig rengeteget fogyott. A lány örömmel segít vőlegényének diétázni, és azt sem hagyja, hogy ellógja a rendszeres edzéseket. „Ha nem fogy le, nem megyek hozzá” – jegyezte meg viccesen a menyasszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top