Életmód

Ökoanyu kötve-fűzve

Bio-házigyurma, környezetbarát hipó, házi tusfürdő, vegeta és légfrissítő – csupán pár ötlet, amire Ökoanyu hétről hétre megtanít minket a Nők Lapja Café oldalán. Mostantól azonban a környezettudatos anyuka praktikáit már könyv formájában is forgathatjuk.

Ökoanyu kötve-fűzve Ökoanyut nem kell bemutatni, hiszen már jól ismeritek a Nők Lapjából, a blogjából, valamint a Nők Lapja Cafén hetente megjelenő videóiból. Nagy Réka újságíró-környezettudatos anyuka azonban gondolt egyet, és nyomtatott formába rendezte a veletek eddig megosztott tippjeit, kipróbált receptjeit, biofortélyait. Sőt még több, újabb takarékos háztartási ötleteket oszt meg velünk az Ökoanyu – egyszerűen zöld címmel megjelent kötetében, amelynek pénteken volt a bemutatója.

A kisgyermekes anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek, illetve mindenkinek, aki háztartást vezet, vagy csupán szeretne környezettudatosa(bba)n és egészségesebben élni, praktikus segítséget nyújt a Sanoma Könyvkiadás gondozásában megjelent könyv.

„Hogy ki mikor kezd el »zöldíteni« az életén, az egyéni. Egyszer csak valami beakad a fejben. Nálam például ez az öblítő volt. Nem értettem, miért kell víz helyett vegyi anyag egy másik vegyszer kioldásához” – árulta el Nagy Réka, akinek a könyve az interneten megtalálható temérdek információ között is segít eligazodni.

A könyvbemutató legjobb pillanatai:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top