Életmód

Videojátékban kérte meg barátnője kezét

Öt hónapig, titokban dolgozott az ötletes projekten.

Úgy tűnik, az egyre kreatívabb lánykérések időszakát éljük. Legutóbb arról adtunk hírt, hogy egy skót férfi flashmobot szervezett egy plázában, és a produkció közben térdelt le kedvese elé, kezében a gyűrűvel. A szervezésen amúgy 7 hónapot dolgozott.

Egy amerikai grafikus, digitális művész viszont kimondottan a lánykérésre tervezett, romantikus videojátékban kérte meg szerelme kezét. Az Egyesült Államokbeli Oregonban élő Robert Fink 5 hónapig dolgozott az imádnivaló játékon két barátjával, a programozó Ryan Lepinskivel és a zenész Jack Watsonnal. Az amerikai grafikus két és fél éve van együtt kedvesével, Angel White-tal. Elmondása szerint onnan jött a videojáték ötlete, hogy a barátnője nagyon kedveli a számítógépes játékokat.

A Super Mario-szerű játékmezőben a főhősnek, aki egy lovag, gyűrűket kell összegyűjteni, majd amint a következő szintre lép, egy kastélyba jut be, ahol egy megfagyott hercegnőt talál. A játékhős azonban megmenti, majd feleségül kéri. Ám a videojáték feliratában, a képernyőn Angel neve tűnik fel a lánykérésnél, a fiatal nőnek pedig két opció közül kell választania: igen vagy nem. Angel természetesen az igen válaszra kattint, ezek után pedig gratuláció és tűzijáték borítja be a képernyőt.

Mindezt egy videoklipben a honlapjára is feltöltötte Robert. Nagyon boldog volt, hogy kedvese igent mondott, azaz klikkelt.

Íme, hogyan zajlott a lánykérés:

 

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top